Herkes okusun lütfen!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YALANİŞYAPMAYIN tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trollcake kardeşim ayın 1inde vrilcek dendi bn mi yanlıs hatırlıorum arklar yanlıssam uyarın eger dogruysa herkesin hakkı buraya yazmak bize göre hareket etmiceklr tabi ama bişi diorsan sözündede durman lazım bence

2. tuturduz bir Twitch sevdasi gidiyor :)) darkobrit kapasinlar Twitch girelim .) ne yapmaya calisiyorlar cozemedim vallaha oyunda adam kalmadi daha Twitch sevdasi gidiyor dur bakem ne olacak
    ama hediyeleri alirsiniz zaman alir biraz bence kolay degil yada kod yolarlar direk alirsiniz

3. Sayın bigpoint genel merkezine
    28.08.2015 tarihinde saat 20:00 ve 21:00’de bigpoint tr serveri adı altında, pars admin tarafından twitch yayını yapılmıştır. Bu yayın daha önceden tr serverlarında duyurulmuş ve 1000 kişi ve üstü katılımda tr serverındaki herkese 1hafta vip ve 1 günlük her ürüne yüzde 30 indirim verileceği sölenmiştir. Nitekim twitch yayınında 1000kişiye ulaşılmış lakin söz tutulmamıştır. Bizim sizden isteğimiz eğer durumla ilgili bilginiz yoksa bizi bilgilendirmeniz ve gereken kişilere ceza vermeniz. Lakin bilginiz var ve teknik sebeblerden ötürü vermediyseniz 30 ağustos ve öncesindeki o kadar indirimi bütün tr serverı olarak geleceğini sandığımız yüzde 30 indirim yüzünden es geçtik. Bu sebeble bizleri mağdur bırakmamak adına bir indirim günü veya sizin belirliceğiniz bir etkinliği yapmanızı arz ederim. Saygılarımla.
    suporta yoladım hakımız soke soke alırız .

4. Şuan için 1000 kişilik kod gelmesini beklemekteyiz. Bize verilen kodlar geldiği vakit twitch yayınından paylaşılacaktır. Ben elimden geleni yaptım sizler için, isteyen tebrik eder isteyen neden böyle oldu diye sorgulayabilir. Yayını izleyip izlememek sizlerin elinde, herkes saygı çerçevesinde düşüncelerini dile getirmelidir. Herkese anlayışı için teşekkür ediyorum.
    pars adminin acıklaması arklar ve benim anladıgım kadarıyla almanya ile görüşmeden kafasından bir şeyler uydurmuş pars admin sonradan da demiş sizler için her seyi yaptık falan filan almanya ile konusmadan bir admin nasıl böyle bir açıklama yapabilior bn bunu merk ediorum bundan sonra yazacaklarındada kafasından sallamadıgını nereden bilecegim veya bilecegiz cok merk ediorum neyse insanları kandırmaya devm edebilirsiniz pars admin aynı sekil devm edin lütfen haftayada tüm serverlara 1 aylık vip vericez diye bir açıklama yapmanızı bekliorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2015
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gerekli cevaba buradan ulaşabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.