Herkes yapıyor benim neyim eksik :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PieCeSs ve terminatörden sonra ben de sahneye çıkayım dedim :D

Dark Orbit temalı iki resmim var. Üzerlerine tıklayıp büyültmenizi tavsiye ederim.

''Spearhead Baskını'' [HD]

|--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|

''Palladium'da Bir Gün''

PiecesS bunu beğendi.
  2. İlk resim daha iyi olmuş fakat ikinci resim pek iyi diyemem maalesef. Gemilerin arkalarındanki çizgiler pek iyi durmamış. :) Zamanla daha iyi olabilir. :)

erdem_korkmaz70 ve bedirhan bunu beğendi.
  3. Gemi arkasındaki motor onlar SMod'um :) HD yapsaydım iyi olurdu ama HD yapmadım :(

Neyse birdahakine daha iyi olmaya çalışırım :p

4. O yaptığım resimler PhotoScape'yi öğrendiğim ilk gündü sanırım :D Şuanda bir çalışma yapsam daha iyi yapabilirim ama Photoshop ile yaparım yaparsam :D

Edit: Şu ilk resmindeki MMO yazısı varya, eğer sende diğer şirketlerinki de varsa onların renderini verebilir misin?

5. İlk resim yakıyor.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk resim güzelmiş ancak ikinci pek olmamış gibi gemi arkasındaki çizgiler veya boyalar :)

İyi forumlar

7. [​IMG]
    Loonie buda benim ilk denemem :D :D :D Biraz zor oluyor PhotoScape ile ama yinede güzel oldu :)
    İlham kaynağı :

8. Arkaplanı atabilirmisin ? :)

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İlk resim çok iyi olmuş da 2. sini pek beğenmedim. Gemilerin arkasındaki izler kötü olmuş bide 4 çeşit gemi var hepsi 3 erli gruplar halinde aynı pozisyonda savaşıyor çok düzenli olmuş biraz karışık olabilirdi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.