Herkese bir sorum olucak yardımcı olur musunuz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Buraak61 tarafından 18 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Buraak61

Buraak61 User

Öncelikle herkese iyi oyunlar. Gecen pazar x3 de urıdyum cektım ve gecıkmeden kaynaklı olarak gec geldı x1 olarak aldım. Ayrıca aynı gun katlayıcı aldım oda gec geldı. Sonuc olarak magdur oldum. Supporta tabıkı mesaj attım 2-3 kere ve haklı olarak sınırlıydım. Kı ogun urıdyum cekıpte magdur olan arkadaslarda sınırlıydı. Neyse sadete gelıyorum. Supporta bı mesajımın sonunda cok sınırlendıgım ıcın yazıklar olsun ya dedıgım ıcın 1 haftalık oyun banı aldım. Arkadaslar sıze soruyorum. Yazıklar olsun bir argo kelıme mı, kufur mu, saygısızca bısey mı ? Hem magdurum hem aldıgım urıdyum bosa geldı. Katlayıcı bosa geldı ustune sınırlıyım ama saygıyı asmadım dıye ban yedim. Ne yapayım arkadaslar bı yardımcı olurmusunuz ?

2. Hakkını sonuna kadar savun .Genede saygı sınıırını ve chat kurallarını aşmadan savun Bendede aynı şey oldu ben suporta yazdım aslında burası Oyun mağdurlarının mağduriyetlerini bildirmrsi gereken yer değil ne yazarsanız yazın En sonunda Suport ile halletmeniz gerekecektir .Uğradığınız haksızlığı usulünce tekrar suporta yazın ve bekleyin derim ve kendi hakkını koruyamayan başkalarının hakkınıda koruyamaz iyi oyunlar iyi formlar

3. Buraak61

Buraak61 User

Burda hakkımı aramıyorum ama yapılan yanlısın acıklamasını yapıyorum. Haksız yere charım banlandı. Onu anlatıp gostermeye calısıyorum.

4. x3 saatinde uridium havale ile alırsan x3 yansımaz.Onun haricinde support başvurmalısın.

Katlayıcı aldım o da geç geldi demişsiniz.Katlayıcı x3 zamanın da 3 kat gelmez ki sürekli geç geliyorsa bunu hangi ödeme yöntemi ile yapıyorsan onunla alakalıdır.

Ban alma olayına diyecek bir şeyim yok :)

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Ne olursa olsun yetkililere karşı olumsuz olarak konuşmak savunulamaz. Hakkınızı elbette aramalısınız ama bunu saygı kuralları içinde yapmalısınız. Yazıklar olsun aşağılayıcı bir kelimedir. Ban yemeniz doğal.Bunu tartışmayı bırakalım.

Hangi ödeme yöntemiyle işlem yaptınız söylermisiniz?

İyi Forumlar.

6. Buraak61

Buraak61 User

x3 saatinde urıdyum cektım. gec geldı paytogon mudur nedır onun yuzuden gec geldı x1 olarak sms yontemı ıle aldım. Oyunu bılıyoruz bızde polat kardesım. Ayrıca yetkılılere karsı kufur etmedım argo konusmadım. Yazıklar olsun lafınıda sınırlı olarak soyledıgımı belırttım. Yeri gelıyor chat moderator bıle cınnet gecırıyor . Oyuncunun bunu yasaması mantıksız mı ? Hakkım yendi Ne yapsaydım saygısızlık etmedım sadece haklı oldugumu gostermeye calıstım.

7. Merhaba ,

Bu tür konularda forum üzerinden bizler bir işlem yapamıyoruz. Oyuna müdahale etme yada hesap inceleme v.b. yetkilerimiz yoktur.

Gerekli bilgileriniz ile support ile iletişim kurup durumu anlaşılır şekilde bildirmeniz gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.