Herkesin Bakmasında Fayda Var :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar herkesin zaman zaman oyundan sıkıldığı olmuştur . kutu toplarken veya Palladium toplarken . sizce bende kutu ve Pala Toplarken Sıkılmamak için Ne Yapabilirim ? Yada Oyundan Zevk Almak İçin Ne Yapayım ? Önerilerinizi Bekliyorum...

2. Ancasin

Ancasin User

Ben de kutu toplayamıyorum artık ama pala toplarken sıkılıyosan kapıdan kazanacaklarını düşün bişeyin kalmaz :D Bi de arkadaşlarınla beraber topluyosan grup içinde olmanı öneririm sohbet falan zevkli geçiyor, hem güçlü düşman olursa biri diğerlerini uyarıyor ;)

3. Fakat ekipmanlarım tam olmadığı için TR5'de Kimse pala'da grup Olmuor :D Doğru düzgün Klan Bulsam :D

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Kendinize rahat edeceginiz bir klan bulunuz ve klandaki arkadaşlarınızla kasılırken zamanın nasıl geçtiğini anlamyacaksınız çünkü sıkılacagınızı sanmıyorum.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.