Herkül mü Spartan mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 28 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1. konfiye full spartan 2. konfiye full herkul dizmek sizce mantıklı mı ? Yoksa 2 konfiye de spartan mı dizeyim ?

2. 2.Konfide gemide jenanatörler full hız driotler full kalkan yapacaksan bu şekilde kullanıyorsan eğer spartan takmanın hiçbir avantajı kalmayacaktır.

Ama diyorsan'ki ben kaçış konfisinde driotlere 10 kalkan geri kalanını lazer yapıcam bu şekilde kullanıcam kaçış konfisini o zaman iki konfiyede spartan ekliceksin ki avantajını göresin, yani driotlerde lazer olmayan bir konfi dizilimine spartan dizmek mantiksiz, umarım anlatabilmişimdir,

Ayrıca, Şunuda unutmamak gerekirki

konfi değişimlerinde spartan üstüne herküle geçtiğin zaman %5 oranında bir dp artışı oluyor fakat bu artış hemen aktif edilmiyor, tamir olmayi bekliyorsun,

Neyse özetle sağlam olmak istiyorum dersen herkülll

Yok ben aynı zamanda savaşırım da diyorsan spartan.

3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Genellikle 1. konfiye Spartan 2. konfiye Havoc koyarım ve kaçarken 1. konfi savaşırken veya kasılırken konfi 2 kullanırdım

Sizlerede tavsiye verebilmem için Konfi dizilimlerinizi de bilmem gerek; Örneğin 1. konfide droidlerde ful lazer topları mevcut ise Herkül eklemenın bir manası olmaz Havoc ve Spartan iş görür.
    2. Konfi de ful droidlerde ful kalkan var ise orda da Havoc kullanmak mantıklı olmaz. Herkül veya spartan daha uygun olur.

İyi forumlar.

4. Genellikle 1. konfiye Spartan 2. konfiye Havoc koyarım ve kaçarken 1. konfi savaşırken veya kasılırken konfi 2 kullanırdım

''Havoc'' Kısmı yanlış oldu sanırım herküles olacakti heralde :)

5. 1. konfide gemi full kalkan diroitler full lazer
    2. konfide gemi full hız diroitlerde 6, bazen 8 lazer.

Ayrıca spartan ve herkulun tam olarak ne özellik kattığına bakacağım konuyu bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?

6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Havoc:Kırmızı renkli tasarımdır Tüm droitler havoc olduğunda vuruşunuzu %10 güçlendirir.Zeta kapısı ödüllerinden,mavi sandıklardan bulma şansınız vardır ayrıca arkadaş bonus avantajını tamamladığınızda final hediyelerinde 1 havoc verilir

Hercüles:Mavi renkli tasarımdır.Takılan droidin için konulan kalkan jenaratörünün gücübü %15 arttırır.Tüm droitler hercüles olursa ayrıca geminin Darpe puanını %20 arttırır.Hercüles Kappa kapısı ödüllerinden çıkma şansı vardır

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz ve Spartan droit S.S.S 'ye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. -=ODIN=- modum nereye gitti ya daha yeni gelmişti?

ateistkeci bunu beğendi.
  8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Maalesef kendisi artık takımda değil.
    Konuların altına konudan bağımsız mesajlar atmamaya özen göstermenizi rica ediyorum.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.