herkül ve olasılık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TURKISHPOWER tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10 kappa yaptım 11 i de şuanda yapıyorum sadece 1 herkül çıakrdım lf4 bile çıkmadı ya boş ya da güçlendirici bugünkü 5.yi yapıyorum şuan 2 güçlendirici 2 boş.. tutturmuşsunuz bir olasalılık diye işinize gelen açık kullananaları banlıyorsunuz işinize gelmeyenleri banlamıyorusunuz tr1 de aynı şahsın 12 kapıda fullediği 2 tane gemisi var ulan biz 10 tanede1 yapıyoruz burda sinirden ölüyoruz o 12 de 10 herkül çıkartana sizin banlarınız işlemiyor mu keriz miyiz bir her ay katlayıcı indirim vip çekip günde 5-6 saat kapı dönüp elimizin boş kalmasına yeter artık yeter olasılıkmış almanyadan gelen yazıları çevirip bu foruma atacaksınız biliyorum ama içimi dökecem çünkü daha support mesajıma dönmedi 10 kapı be yazık günah 5 saat tunerlı yaptım üstüne 4 kappa yaptım yazık günah değil mi

2. bak sen öyle diyorsunda 16 kapıda bir tane bile cıkaramıyan kişşiler tanıyorum ben şans işi şans :) bak mesela ben 5 tane yaptım 3 hercül 1 LF-4 1 BOŞ

3. kardeş aptal yerine koyuyorlar aptalllll 12 kapıda aynı şahsın 2 gemisinin herkülüü ful diyorum sana 12 12

4. aries123

aries123 User

Bende 18 de 6herc 5lf4

5. ona razıyım 18 de 11 şey almışsın 10 da 1

6. Merhaba ,

Kappa kapısında 3 farklı ödül 1 tane boş çıkma olasılığı vardır. LF-4 ihtimali %25 , Hercules ihtimali %25 , Destek ihtimali %25 ve son olarak boş çıkma ihtimali %25 olaraktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2015
    -By_CesuR- bunu beğendi.
  7. bu hesabınıza göre 10 kapıda almam gereken ödüller 2.5 lf4 2 herkül 2.5 destek 2.5 da boş geçmesi gerekiyor o yarımlık nerde kalıyor uzay boşluğunda mı gidiyor ki ben 2 herkülde alamadım 2.5 lf4 te alamadım 12 kapıda bir şahıs nasıl 2 gemiyi fuller bana bunun hesabını yapar mısın kıyamet ya da ben sana yapayım o kişi eski tr1 adminlerinden birinin kankalarından biri olabilir mi hani karı kocalar vardı ya bilirsin....

8. Merhaba ,

İlk olarak olasılıkları düz mantıkla hesaplamayın. 10 kappa yaparsınız fakat %25 boş çıkma olasılığı 4-5 kere denk gelebilir yada 2-3 kere destek çıkabilir. Burada %25 oran yazıyoruz fakat düz mantıkla yaklaşmayın. Mesela Zeta'da Havoc tek ödül olarak fakat 2 kapı yapınca 1 tane çıkmıyor.

Bahsettiğiniz durum geçmişte yaşanmış şimdi ki zamanı etkilemez.

İyi forumlar.

9. ya siz matematik bilmiyorsunuz yada ben verdiğiniz oranlar 100 de 95 ediyor boş çıkma olasalığı dahil o yüzde beşi kim yedi kedi mi yedi aptal yerine koymayın biraz ezberlerinizi bozunda bu rakamları toplayın ben diyorum ki aynı şahsin gemisi birinde kendi birinde oğlu oynuyor 2 gemide 12 kapıda fulledi benim olasılıllarımı bu mu aldı ben bunu spruyorum ***** in kankasıydı

hayırdır mod yazımı sansürlemişsiniz o gemiler dokunulmaz mı yoksa 12 kapıda 10 herkül olalsılık hesabını yapsana bir daha 100 de 95 ihtimal çıkarıyorsun banada 100 de 5 i kim yedi düz mantık kim hesap makinesi var başlattan bulun toplayınız lütfen rica ediyorum :D

10. Merhaba ,

İlk olarak forumdaki Kappa konusunu incelemiş olsanız %25 oranları olduğunu görebilirdiniz. Ayrıca yukarda yazarken 25 yerine 20 yazmışım farkettim ve düzelttim.

Haklısınız benim matematiğim hep sıfır'dı ama şükür hesaplamalarım iyidir. Fakat sizin ya okuma yada anlama sıkıntınız var hala düz mantıkla bakıyorsunuz. Bahsettiğiniz kişi yada kişiler geçmişte kaldı ayrıca sizin %5 yada %25 oranınızı başkası alıp kullanamaz.

Buradaki konuyu inceleseydiniz yazarken 5 yerine 0 yazıldığını anlayabilirdiniz yani oranlar %25 'tir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2015
  11. hata yapmayacaksın o zaman bilgi verirken bunu doğruymuş gibi de sürdürmeyeceksin ben sana soruyorum aynı şahıs 12 kapdıa nasıl 10 herkül çıkarır ben 10 kapıda nasıl 1 herkül çıkarırım bunu açıkla bana ya olasılık veriyorsun ya çıkar işte 12 de 10 çıakrtan şahıs 2 gemiye ve ben 10 da 1 admin kankaları doldursun beleşe biz çekelim cezayı

12. Merhaba ,

Bakın kaç mesajdır size açıklama yapıyorum. Ayrıca %100 hatasız kimse yoktur. Burada öncelikle haklı da olsanız Forum Kuralları 'na uymanız gerekiyor.

Şimdi bir şey yazınca yada yapınca bizi suçluyorlar ama işte bazıları da hak ediyor.

" Buyrun size sorunuz ile ilgili açıkla : İyi tatiller tatil dönüşünde görüşürüz "

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.