Herküles

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σхчɢεп tarafından 24 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sizce 2 konfiye de herküles dizmek mi daha iyi iş yapar yoksa ağır konfiye havoc dizmek mi şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

2. Ben denedim pek memnun kalmadım.Zira herkülesin verdiği darbe puanı havocta olmadığı için darbe puanında iniş çıkış oluyor aynı zamanda kalkanda öyle iyi gibi duruyor fakat savaş anında işe yararmı bilemem.Geminizin özellikleri uygun ise deneyin görün bence.

3. yani çift konfi herküles daha mı iyi demek istedin? gemim full geliştirmelerim eksik birde spartan eksik şuanda cevabın içinde çok teşekkürler

Son düzenlenen: 24 Mart 2018
    *DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  4. Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim ve konuyu uygun bölüme taşıdım.
    Genelde oyuncularımız ağır konfilerinde havoc tasarımı kullanılırlar vuruşa etki ettiğinden dolayı hız konfilerinde darbe ve kalkana etki ettiğinden dolayı hercules tasarımını kullanırlar.
    Bu sizin tercihinize kalmış bir durumdur.
    Havoc ve herkules tasarımı etkilerine buradan bakabilirsiniz.

İyi forumlar..

5. teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz modum

6. Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.