Hermes Diroit Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 26 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karakule26

karakule26 User

Merhaba forum adminler ve pilot oyuncular ben delta kapısını yapacamda hermes diroit tasarımı lazım her zaman pusat gemile takılıyorum hermes için taktik varmı ve etkinlikte gelecek mi ?

2. Şuan sadece delta kapısı veriyor.

Ben tahmini 6-7 kez yaptım sadece 2 tane çıkarabildim.

Etkinlikte gelip gelmemesi yeni gelecek etkinlikte ki duyurular kısmını takip etmen gerekiyor.

Çünkü bende onu bekliyorum :D

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Hermes diroit tasarımı şuan delta kapısından gelmektedir sadece. İlerleyen zamanlarda etkinliklerde gelip gelmeyeceği hakkında ne yazık ki bir bilgimiz bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

4. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

bu hermes tasarımı her hangi bir zamanda delta yapmamla gelir mi yoksa özel bir günü var mı ?

5. Golden68

Golden68 User

pazar günü hariç her gün sanırsam

6. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Belirtilen Tasarım Delta kapısından alınmaktadır. Bu tasarım x2 Gününden etkilenmemektedir.

Bu haftanın etkinlik takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

Cumartesi-Pazar için Versiyon 1 belirtilmiş.

Versiyon 1'de verilecek ödüller şunlardır ;

Galaksi Kapıları Özel Ödülleri Haftasonu Versiyon 1

Galaksi KapısıÖzel Ödül Paketi
    [​IMG]Delta KapısıÖdül Paketi
    [​IMG]Epsilon KapısıKoleksiyoncunun oyuncağı - Chimera ve Phantom
    [​IMG]Kuiper KapısıGoliath Sürpriz Paketi
    [​IMG]Lambda KapısıKoleksiyoncunun oyuncağı - Mirage ve Enigma

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2021
  7. oben

oben User

özel bir günü yok kardeşim normal gündede veriyor zaten hermes için özel gün yok yani hafta sonu 2 kattan etkilenmiyor diye hatrımda kalmış emin değilim desem yalan olur.(shock)

8. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

anladım hocam ben arada bir geliyor sanmıstım ama yine de haftasonu yapmak en iyisi uridyumdan kar etmek önemli :D