Hermes Kazanım Durumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BATMANLI_13 tarafından 2 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Delta kapısını dan pazar günü hermes alan varmı?

Pazar günü hermes çıkmıyor kapıdan diyenler var.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2021
  2. 1 milyon urimi hiç etmiştim pazar günü :D 1 hermesim var o da hafta içi çıkmıştı yani galiba pazar çıkmaması doğru gibi :D

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Mesajlarınızı art arda yazmamaya özen gösteriniz.

Pazar günü yaptığınız kapıdan Hermes mi alamıyorsunuz?

İyi Forumlar.

4. Pazar kapı yapmayı düşünüyorum ama aldığım duyumlara göre pazar hermes düşmüyormuş delta kapısından kafam karıştı o yüzden sordum haftanın 6 günü düşüyordu pazar neden düşmüyor o mantığı anlamadım var elinizde düşmediğine dair Bi bilgi yada düştüğüne dair

5. leylü

leylü User

Sanırım bu konuda modlarında bilgisi yok.

Pazar günü deltadan hermes alamazsın pazar günleri düşmüyor.

kendi tecrübemle söylüyorum 3 gemi hermes fulledim yeterli bir tecrübe diye düşünüyorum.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Genel bilgi olarak paylaşılan durum: hermes diroit tasarımının x2 Galaksi Kapı günlerinde 2 adet verildiği yönündedir. Ancak geriye dönük oyunculardan 1 adet kazanım sağlandığı da belirtilmiştir. Bu sebepten ötürü kapıları hafta sonu açıp; hafta içi yapmanızda bir farklılık olmayacağını düşünüyorum.
    Bunun üzerine birçok oyuncu da pazar günü hermes diroit tasarımı kazanılmadığı yönünde bilgi vermiştir. Bu durumun kesinliği bulunmamaktadır.
    Genel bir bilgi var ancak oyuncu bilgime göre vermediğini söyleyebilirim.

İyi Forumlar.

.Mephistos. bunu beğendi.