Öneri HERŞEY 1 TL (Pet Modüller ve Protokoller)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 18 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tekrar Gelsin Mi ?

1. EVET (KESİNLİKLE)

oy sayısı 12
    66,7%
  2. HAYIR (GEREK YOK)

oy sayısı 6
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

1 yıl önce herşey 1 TL diye bir kampanya gelmişti ve pet ile ilgili modül ve protokoller 1 TL ye satılmıştı. Bu durumda hem darkorbit hemde oyuncular kazançlı çıkmmıştı.

Önerim bu kampanyanın yakın zamanda bir daha çıkarılmasıdır. Bu şekilde hem Darkorbit ( Bigpoint ) kazanır hemde oyuncular kazanır.

Chaorrupted bunu beğendi.
  2. öyle birşey olmamıştı..

3. Açıkçası benimde bazı modül ve protokoller eksik ama çıkmasını istermiyim bilmiyorum.
    Buna o kadar uridium döken arkadaşlara haksızlık olur.

4. Olması güzel olur . O kadar uri kasmamız gerekmez en azından . Herkesin tamamlaması gereken eksikleri vardır +1 :D

WolfWar bunu beğendi.
  5. daha önce böyle bişi geldiğini ahtırlamıorum. eğer geldiysede onlar 1 lvl protokol ve modül. dür. 3 lvl leri 1 tl ye verirlerse milletin emeklerini hiçe saymış olurlar.

6. WolfWar

WolfWar User

Arkadaşlar geldi hatta ben alıcaktım fakat petim 8 level olmadığı için 3 level protokol alamadım. Çok iyi hatırlıyorum işte bu yüzden alamayan oyuncular için tekrar gelebilir.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Benim bildiğim bu tür bir paketin Katil P.E.T. ' lerde geldiği yönünde

Ama Gelen Paketlerde Modül ve Protokoller 1. Seviyeydi.

İyi Forumlar

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.