Hesaba girilmemesi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve -ARTUKLU- tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -ARTUKLU-

-ARTUKLU- User

Başlıktanda belirttiğim gibi benim diğer hesabıma aniden girmemeye başladı. Çalınması imkansız çünkü hesabın maili bende şifre değiştirilecek olsa bana mail gelirdi ama gelmedi ban falanda yemedim. Hesabı girdiğim vakit böyle kullanıcı adı ve şifreye uyan hesap bulunamadı diyor. Hesaba neden giremediğimi öğrenmek istiyorum. Darkorbit sunucusundaki lagdan dolayı değildir. Çünkü 2-3 günden beri hesaba giremiyorum. Bende şifremi unuttum yapıyorum ve kullanıcı adımı giriyorum. Sonra diyor Posta kutunuza bakınız. Bende bakıyorum ama mail gelmiyor. Lütfen yardımcı olunuz...

2. benim hesaplara da girmiyor kaç saatir

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Size bugün açtığınız konuda yardımcı olmaya çalışmıştım. Lütfen aynı konu hakkında birden fazla konu açmamaya özen gösteriniz.

Durumla ilgilenilmesi adına support ekibine yazmanız gerekmekte. Forum ekibi olarak yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor.

İyi forumlar dilerim.

4. Ben bişey yapmayacam kendi kendine düzelsin bu oyun artık oynanmaz hale geldi nerede o eski oyun be❌❌❌❌

5. cemutku73

cemutku73 User

aynı sorunu bende dün gece yasadım. ve hala hesabıma gıremıyorım. suppğrta da yazdım ancak herhangı bır cevap yok su ana kadar. bu kadar emek ver sonrada hesaba gıreme. bu nasıl iş

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Lütfen gelecek cevabı bekleyiniz, supporttan gelecek cevabın süresi yoğunluğa bağlı olarak değişebilir.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.