Hesaba girilmiyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve -ARTUKLU- tarafından 27 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -ARTUKLU-

-ARTUKLU- User

Başlıktanda belirttiğim gibi N/A Kullanıcı IDli olan hesabım aniden hesaba girmiyor hesabı girince diyor böyle kullanıcı adı ve şifre uymamaktadır.Şimdi siz diyeceksiniz ki çalınmış ve şifresi değiştirilmiş. Lakin E-Posta bende şifre değişitirilecek olsa bana e-posta gelirdi lakin hiç e-posta gelmedi demekki şifre falan değiştirilmemiş Şifremi unuttum yapıyom e-postamı giriyorum diyor e-postanıza bakın bakıyom bişey göndermiyor lütfen yardım ediniz..!

2. ateistkeci

ateistkeci User

E postaya yenileme gelmemesiyle ilgili Supporta yazarak e-posta adresinin kara listede olup olmadığını sormanı öneriyorum öyleyse çıkartırlar sonrasında şifreni yenileyebilirsin ve giriş yapabilirsin :)

Luminous bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Öncelikle kullanıcı adınızı sansürlemiş bulunuyorum. Bahsettiğiniz 2 durumla ilgili de support ile iletişime geçmeniz gerekmekte. Forum ekibi olarak yapabileceğimiz bir şey maalesef ki bulunmuyor.

İyi forumlar.