Hesaba Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gani tarafından 19 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gani

gani User

Evet şimdi buraya yetkili arkadaşları bekliyorum. Herkese peş keş çekiyorsunuz şimdi söyleyin 171928852 idli gemim nasıl olunuyorda hesabıma hiç bir mail gelmeden çalınıyor ? Supporta mesaj attım eğer emek verdiğim gemime birşey olursa bankayı arayıp her aldığım pakedin karşılığını alamadığımı sistemden gemimi sildiğinizi söyliyeceğim ki yaptınız.

2. oben

oben User

çalındığı kanısına nasıl vardınız.

3. gani

gani User

pilot profili açık gemiye giriş yapmıyor maile e posta gelmiyor nolacak gemiye buhar olup uçtumu

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Böyle bir durum mümkün değildir. Support Takımından geri dönüş bekleyiniz. Hesap güvenliliği sizin yükümlü olduğunuz bir durumdur. Hesap bilgilerinin mail bilgilerinin paylaşılması sizi kapsayan bir durumdur.

İyi Forumlar.

5. gani

gani User

Ne alakası var kardeşim? Sisteminizin açığı yüzünden benmi bunun cefasını çekeceğim. Eğer mail değiştirildi ise tarafıma sistem tarafından yollanılan maillerin ssinide istiyorum mail adresime. Hesap uçtumu kardeşim ? Ne mail geliyor ne birşey gemiye girmiyor

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Sizin durumunuz nedir incelemeden bilemem. Ama görev süremdeki kişisel deneyimimi sizinle paylaşayım. Bu tarz durumlarda oyuncuların çoğu bug, bot vb isimlerde indirdikleri zazarlı yazılımlar ile 3. kişilere bilgisayarlarına erişme fırsatı sunuyor. Uzaktan bağlanma ile de bilgisyar erişimi ile hesaplar çalınıyor. Bunu yapan 3. kişilerin basit bir onay mailini sileceği ortadadır.
    Bunun dışında hediye, bonus vericekleri vadinde bulunan bazı sahte sitelere hesap ve e-posta adreslerinin giriş bilgilerini paylaşak hesabını çaldıranlarda gördüm.

Kesin incelemeyi sadece support yapabilir. Ve de bu incelemenin sonucuna uygun işlemleri de. Durumla alakalı supporttan gelecek cevabı bekleyin, belki bir ban almıştır hesabınız.

7. gani

gani User

Ban alsa pilot profili açık kalır link 99 veya 98 olarak kalmazmı paradoks ? Yıllardır oynuyorum bu oyunu ben salak değilim gidip 2 uri vericek siteye gemimi vereyim diye ek olarak 3.cü parti yazılımda kullanmıyorum. Tamam öyle oldu hadi diyelim keylogger attılar pcye girdiler maili değiştiler sistemden gönderilen mail değişme fotoğraflarınıda istiyorum supporttan o zaman şimdi bakalım ne olacak. Kim kimi koparıyor hayırdır görüşürüz

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Lütfen üsluplara dikkat edin. Sizinle kişisel deneyimimi paylaştım ve de sizin bunun olamayacağını belirtiyorsunuz.

Zaten o mailin hangi tarihte onaylandığını İCM görür ve supporta bilgisin iletir. Burada daha fazla varsayımlar üzerine konuşmanın anlamı yok. Gerekli cevabı support birimi verecektir.

Forum kurallarında da belirttiği gibi teknik sorunlar için forum değil support ile iletişime geçilmelidir. Konuya da bu yönde cevaplar verilmiştir.

9. gani

gani User

Bekleyelim bakalım nolacak iyi görevler konuyu kilitleyebilirsiniz uygunsa.

10. oben

oben User

iyide admin size yardım etmeye çalışıyor siz ısrarla tehdit vari tutum sergiliyorsunuz forum üzerinden bukadar bilgiyi herzaman vermeyen paradoks size el uzatmış siz itiyorsunuz.eğer sizin dediğiniz gibiysede söyliyim hiçbirşey yapamazsın yalandan efelenme bence.

11. gani

gani User

Neyine efelenicem ***. Tehditvari ? Ben bu oyuna her ay viptir indirimdir katlayıcıdır parasını ödiyeceğim birde gemime durduk yere giremeyeceğim. Oldu canım iban atsınlarda beleşe yollayayım parayı bekliyrum bakalım supportu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Aralık 2020
  12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Size üslup konusunda uyarı yapmıştım. Bu uyarıyı dikkate almadığınız için forum cezası uygulanmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.