hesaba giris yapamayanlar suporta nasil basvurur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Diade32 tarafından 25 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diade32

Diade32 User

Merhaba sadece yardim amacli yaziyorum hesabina giris yapip hata alanlar ayni sayfada kalsin ve eb alt tarafta suport var oraya tiklayin giris yapmis gorundugun icin id ve tum bilgileriniz orda gozukecektir olece geri donuslerde geminizi bulamadik veya hesabiiniza giris yapin denmiyecektir cunku bu konuda hicbiryerde bilgi bulamadim cogu arksdasimizda gemiye giris yapamiyorum id ve gerekli bilgileri nasil bulcam diyor

hesab bilgilerinizi yaziyorsunuz ban hatasi yada kilitli hesap sıkısmıs hesap dahi olsa ana sayfaya atacak sayfanin en altinda kunyenin yaninda suporta tiklayin olece bilgilerinizi gorebileceksiniz iyi calismalar iyi oyunlar arkadaslar anlamayan varsa tekrar okusun :))

2. *ALMİRA*

*ALMİRA* User

saol dostum adamsın ...

3. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Hesabınıza giremiyor ve sorun yaşıyorsanız Buradan linkini tıklayarak direk support ile iletişime geçebilirsiniz.Ve ID nizi bilmiyorsanız profil linkinizi iletmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

4. Diade32

Diade32 User

adkin sen okudunmi yazdiklarimi senin gondeedigin linkle gonderdigimizde genelde hesabinizi bulamadik giris yapip tekrsr yollayin diyor ve arkadaslarda nasil giris yapip yads idlerini nasil bulacaklarini bilemiyorlar oku rica ediyorum

profil linki demissin profil linkini paylasmana gerek kalmiyor cunku hata dahi alsan zaten girislerini yapmis gorunuyorsun olece hesabindan suporta basvurabiliyorsun ricq ediyorum kopyala yapistir yapmayin suan yaptigin isi ben cok oncelerden yaptim gemin kapanirsa ole yap olurmu iyi calismalar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.