Hesaba izinsiz admin girmesi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ciqaram.Fırat tarafından 19 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.
    hesabınızın şifresi kimsede yok.
    ama geminize bir giriyorsunuz hangarınız değişmiş sepromunuz sıfırlanmış.
    seyir defterinizde oyunda olmadığınız bir zaman biriminde.
    günlük giriş bonusu için ödül alındı yazıyor.
    bana bunu ARTEMİS ve KUZEY başta olmak üzere biri açıklayabilirmi.
    Kusura bakma ama ARTEMİS ben takımına çok güvenen biri olarak bugüne kadarki en iyi ICM olduğunu düşünüyordum. Ama artık bırak yada bu adminleri görevden al.
    ben giden seproma değil benim gemime bu şekilde girip işlem yapılmasına kimsenin hakkı yok.
    sıralama oynuyorum rütbe oynuyorum tr1 ilk 35 içinde
    tonla para yatırıyorum ama nedense sıralama oynayan gemilerle bi ayrı uğraşılıyor bugünlerde.
    bumu adalet
    yarın hesabımın başına ne gelecek diye düşünecekmiyim.
    şimdi diyeceksimizki bunu ispatla nasıl ispatlıyayım bunu ispatlayabilmem için benim admin olmam gerek.
    şifrem kesinlikle kimsede yok zaten kötü niyetli birinin eline geçse hesabım herşeyi satar eksi şeref yapar bırakırdı hesabı.
    bu arada supporta yazdım onuda ekleyeyim.
    vereceği cevabıda tahmin ediyorum.
    bu oyundan soğumamam için hevesimin kaçmaması için bana bir sebep söyleyin.
    ben hakkımı helal etmiyorum.

Son düzenlenen: 19 Ocak 2018
    malatyalııı bunu beğendi.
  2. Master0735

Master0735 User

adminler izinsiz girer mi bilemiyorum ama supporta araştırma için ticket açınca giriyor cevap gelince bizi de bilgilendirmelisin

3. program kullanıyorsan girebilirler merkava gibi hileler güçlüler tarafından çok kullanıyor :D şifreni değiştir gmailinde

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Hesabınızın şifresini biri bulmuş olabilir.Hiçbir admin hesabınıza izinsiz olarak giriş yapmaz.Ticket attığınızda bile hesabınıza giriş için izin alınmakta.Siz en iyisi hesabınızın şifresini değiştiriniz.

Keyifli Forumlar

5. seprom sıfırlanması x4 sıkarak mı olmuş yoksa x4 azalmadan mı burası önemli . ona göre başkasının yada adminin girip girmediği belli olur, yada bi admin hesabına girmedende bunları yapabilir neden hesaba girme gereği duysun bunu yapmak için?.

6. arkadaşım yılların emeğini verip bi programla hesabımı çöp edecek kadar enayi değilim.

7. hesabımın şifresinin bulunması imkansız gibi birşey.
    oyun için ayrı mail kullanırım.
    Hiçbir admin hesabınıza izinsiz olarak giriş yapmaz. cevabınızada cevabım şu bunun garantisini almanya bile veremez ICM Bunu yapanı bulabilir.

8. Kardeşim kendinden bu kadar eminsen dava aç, Avrupa Birliği bu konuda hassas ve bu ciddi bir konu sonuçta para yatırıyorsun, bu şirketin veri güvenliğini sağlama zorunluluğu var eğer kendinden aşırı aşırı eminsen dava aç.

9. Kardeşim bu işin peşini bırakmayacağım emin olabilirsin ama bıraktım oyunu bu şaibeli ortamda gerek yok.

10. Hiçbir ADMİN kullanıcı hesabına izinsiz erişim sağlamaz. Herkes bazı konuları ADMİN arkadaşlara yüklüyor. Hesap şifresini klan içinde arkadaşlarına verenler var. Çoğu büyük klan içerisindeki şifreler klan üyesi tarafından biliniyor. Hesabınızda olumsuz bir durum Hile/Bug vs bulunduğunda sistem tarafından BAN alırsınız. Şifrenizi bir başkasına vermiş olabilirsiniz. Tavsiyem Mail ve Şifrenizi değiştirmenizdir. ADMİN arkadaşların sizlerden çok çok üstün olduğunu düşünmeyin. Görev dışında onlarda bizim gibi sadece oyuncular.

11. arkadaşım bu düşüncelerin seni bağlar demekki sen ve klanın şifresini paylaşıyor hesap paylaşımı suçtur.
    ben bu oyunu 2008 den beri oynuyorum dün başlamadım.
    benim hesabıma bir admin tarafından girildi bunun ötesi berisi yok.

12. zaten bunu söyleyen adamların çogu programla kasılmış çarları oynuyor suan oynayan adamların %60 'ı programla kasılmış çarlar açılma tarihi oynama suresıne bakınca rahatlıkla hangi çarlar programcı anlaşıyor :D

org2BordoGüç bunu beğendi.
  13. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Mod arkadaşımızın da dediği gibi hiç bir Görevli sizin talebiniz olmadan hesabınıza girmez. Hesabımı inceleyin deseniz bile size şu saatte hesabınıza gireceğim bilginiz olsun der.

Konunuza Forum üzerinden de cevap bulamazsınız Size ancak ve ancak Support yardımcı olacaktır.

Adminlerimizi töhmet altına bırakmayınız.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyeceğim.

iyi forumlar.

GREED ve -Keskin- bunu beğendi.
  14.  
  15. GREED

GREED User

16. Merhaba bugün klanımdan 1 kişinin hesabına daha girilmiş odamı tesadüf hadi bakalım.

17. sizin klanda hırsız falan olmasın

18. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhabalar,
    Şimdi bir kaç sorum olacak cevpa beklediğim... Fırat sizden.

1. adminin girdiğini nereden biliyorsun?
    2. girdiyse hangi admin girdi?
    3. elinde illegal bir işlem olduguna dair kanitin var mi?

Ozetle: bir admin hesapa herhangi bir şikayet gelmediyse ya da hesap sahibinden inceleme talebi gelmediyse girmez.
    Oncelikle sizler şifrelerinizi herkese vermekten vazgeçin ve hesabınızın başına gelen herşeyde " ama adminler hesabıma girdi" diye adminleri suçlamayın. Bu adminler dediğiniz kişiler psikopat insanlar mı ki durup duruken " aman canım bir de şu oyuncunun hesabına gireyim" desinler?

Cevaplarımı kısa ve net bir şekilde bekliyorum. Konuyu dolandırmadan, bulandırmadan.

GREED, -ThyPhon- ve -Keskin- bunu beğendi.
  19. Sayın artemis siz nekadarki bu yazdıklarıma ihtimal vermiyorsanız eminseniz.
    bende okadar şifremi kimseyle paylaşmadığıma program kullanmadığıma eminim.
    supporta yazdım inceleme talep ettim 3 gün olacak neredeyse cevap yok.
    bu sadece benim başıma gelmedi klanımızdan 2 oyuncunun ve başka klanlardanda 2 oyuncunun daha başına aynı durum geldi.
    1 tanesine cevap verilmiş haksız kazançla seprom kazandığınızdan dolayı diye.
    bu arada adamın beslemesi 8 milyon.
    zaten hesabım hacklense ne halde bulacağımı siz tahmin edin.

ayrıca benim hesabım şikayet üzerine bir admin tarafından incelense bile benim hangarımı değiştiremez
    başla deyip oyuna girip sepromumu bu şekilde silemez günlük giriş bunusumu alamaz.
    siz veya almanya.

ben yönetiminize herzaman saygı duyan ve güvenen biri olarak bu işi araştırmanızı talep ediyorum çünkü bişey var.

eğer benim hesabım şikayet üzerine bahanesiyle didik didik edilebiliyosa (kanıtsız) kusura bakmayın ben bu saatten intibaren bu oyunun hiçbir birimine güvenemem.

hakkımızı aramayalımmı bu forum ne için var. bu oyun bizler varsak ayakta kalabilir.
    ortak ovukat tutup hakkımızı aramayı düşünüyoruz.

20. ortalıkta bir söylenti var.bazı hackerlar belirli bi amaç bu bunun gibi birçok oyun hesaplarını hackliyolarmış diye.satmak için mi başka bir siyasi gibi sebebi mi vardır bilemem.akşam internette rastladım.eğer hesabınız önemliyse güçlü şifreler yazmamızı öneriyolar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.