Hesaba izinsiz admin girmesi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ciqaram.Fırat tarafından 19 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dostum benim şifrem 21 karekter dünyanın en güvenilir mailini sadece oyun için ayrı kullanırım pc de lisanslı virüs programı var.
    hesabım hacklense çalardı yada boşaltırdı.

2. Merhabalar,
    Sayın ARTEMİS adminim arkadaşın açtığı konu ben ve benim klan arkadaşlarımın da başına geldi ben bu oyunu 10 yıldır oynuyorum bu güne kadar hiç kimseye kesinlikle şifremi vermedim ve vermemde ama dün gece saat 4 de kadar oyundaydım solace ile çıkış yaptım sabah 11 gibi oyuna girdiğimde geminin ana sayfada surgeron tasarımın da olduğunu gördüm.Ben duyduğumu göre adminler izinsiz gemilere girip sepromları kontrol ediyorlarmış bir admin izin almadan bir kullanıcının gemisine girmesi yasaktır giş kuralında böyle birşey yoktur.Sizden ricam bu konu burda kalmasın gereğinin yapılmasını bilgilerinize sunarım...

3. Merhabalar

GİŞ'lerden bahsetmişsiniz ancak biriniz bile oturup acaba şu GİŞ'ler nedir diye baştan sona okudunuz mu sormamız gerekiyor. Ayrıca hesaplarınıza rastgele girilmediği, her şeyin yasal ve kurallara uygun bir şekilde yapıldığı, hesaplara yapılan tüm işlemlerin merkez ekibin görebileceği şekilde kayıt edildiği görülmektedir.

GİŞten sadece bu konuyla ilgili maddeyi alıntı olarak yayınlıyorum :

Özellikle bu konuda zamanlama veya zaman aşımı kavramının önemi yoktur.
    Yapılan tüm işlemler GİŞ maddeleri gereği ve merkez onayı ile yapılmıştır.

4. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Kuzey Cevap vermiş ama ben de eklemek isterim.

Şayet elde edilen bazı oyun içi malzemeler hile yolu ile elde ediliyorsa bunları hesaplardan silme yetkimiz bulunmaktadır. Ana geminizin değişmesine gelince eğer ki şikayet gelmiş ve incelemişsek ve hangarınız ??? haritasında ise bu hangarı değiştirme yetkimiz de bulunmaktadır.

Ve ayrıca, atılan ticket'larda destek birimi elemanlarımız sizlere ozellikle belirtir ne zaman hesap müsait olacaktır / giriş izniniz gerekiyor gibi ya da buna benzer cümleler kurarlar, eğer siz o onayı vermediyseniz değil 3 gun 30 gun gecse de o tickettaki şikayetiniz incelenmez ve bekler.

Umarım yeterli olmuştur.

Dip not: şifrenizin ne kadar iyi olup olmadığı sizlerin sorumluluğunda olup herhangi bir kayıp ya da hesap çalınmasından BP sorumlu değildir.
    Bu da GİŞ'te yazmaktadır..
    Konu aydınlatıldığı için tarafımdan kapatılmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.