Hesabım 2-3 uyduruk laftan dolayı kapatıldı!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tikitaka tarafından 9 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tikitaka

tikitaka User

Merhaba arkadaşlar benim bir serverda oyunda 2. sırada hesabım bulunmaktadır. bundan 2 gün önce ise hesabıma giriş yapamadım . supporta sordum sağolsunlar 2 günde anca cevap verebildiler. nedeni hesabımın satıldıgı veya hediye edildiği yönünde şikayet giidp ispatlanmıştır. hadi satıldı hiç mi dikkat etmiyorsunuz msn aynı uri vip indiirim herşey yine aynı karttan mobilden çekiliyor.support desen bi mesaj atıyoruz ardından 2 gün sonra cevap işine gelmeyince bu mesajı yeni ticketle felan tekrar yazın. hesabım 2 . sırada 2-3 uyduruk laf ve yaalan yüzünden kapatıyorsunuz ne kadar ispat gerekiyorsa yaparımda ama böle hesabım sıralamda kapatıp önümdeki veya arkamdaki hesapların kasıp benim böle gereksiz birşeyden dolayı hesabımın kapatılmasından dolayı kasamıyorum !! Siz olsaydınız arkadaşlar ne yapardınız ? cevaplarınızı lütfen esirgemeyin. iyi forumlar

2. Darkorbit de adalet denen bir şey kalmadı dava aç kardeşim.

eğer doğruyu söylüyorsan kanıtlarında varsa git dava aç.

3. tikitaka

tikitaka User

kardeşim şuan msn herşey bende dava zaten aklımdan geçiyor yabancı serverdayız en iyi türküz ve sıralamada olmamızdan nefret ederler ve doğal olarak düşmanım ve sevmeyenim çoktur . böle 2-3 yapılan uyduruk şeyden 2. sırada hesabm ban alıp giremiyorsam oyuna cidden yarında ne olacağı belli değil. supportla irtibata geçiyoruz umrunda bile değil. para yatırınca oyuna bişiler yapınca hemen anında alabiliyorlar. o kadar yıldır emek verdiğim hesabı 2-3 belirsiz kişiler yüzüünden kapatılıyorsa oyun oynama hevesini kırıyorlar şuan oyunda yaratık kesen boptçular dolu iken pvpler kutu toplayan botçularla dolu iken neye ban veriyorlar gelde delirme. ayrıca cevap verdiğin görüüşünü sundugun içinde teşekkür ederim.

4. Kardeşim benide darkorbit dolandırdı vip almak istedim 10 tl yi kesti benden vipim verilmedi.

oyunun içler acısı hali konumda belirttim çoğu şeyi zaten.

sizi darkorbitin bu davranışlarını düzeltmesi için birlik olmaya çağırıyorum.

5. tikitaka

tikitaka User

Kardeşim senin yine iyi yaa 10 lira sadakamız olsun ama bunlara sadaka gecerli olmaazki boru gibi para kazanıyorlar senin 2. sıradaki hesabın kapatılsa ne yapardın bide böle bi sebepten dolayı çok içler acısı

6. coder545

coder545 User

hocam araya adam falan sok etkinlik yapiliyosa orda etkinlige git adamlarla konus netten yazarak vereceklerini sanmam

7. tikitaka

tikitaka User

karddeşim supportla konsuuyorum hayır hesap acılacak ama 1 hafta bile kaapatmaları ne kadar dogru insanın tüm planlamalarını ve heveslerini kırıp yıkmak bu kadar kolay olmamalı

8. Mr.User

Mr.User User

Daha dün arkadaşlarla buna benzer bir konu konuşuyorduk ve ben su yorumu yapmıştım.

"ilk 50 de el değiştirilmeyen 1-2 gemi var" ...

Demek darkorbitde gemilerin el değişimi yasakmış.

ozaman benim general olmam gerekmıyormuydu :))

NOT: GİŞ kurallarını uygulamak isteniyorsa ilk önce 24 saat gemileri kapatın.

saygılarımla.

9. mrmeram

mrmeram User

kardeş işte bugün aynısı bana oldu vip üyelik çektim paramı aldı ama viplik verilmedi bildiğin dolandırıcılık ve diğer arkadaş 10 tl sadakamız olsun diyorsunda bunu kaç kişiye yaptığını bilmiyoruz ve ben cidden dava açmayı düşünüyorum o supportunda Allah belasını versin boş yere support diye birşey yapmışlar hiç bir işe yaramıyor sadece baştan salıyorlar oyun bitmiş bildiğiniz böyle rezalet birşey yok

10. eee düzen bozuk support desen zaten seni iplemiyor.anca gemin TGC üyesiyse patlayan kapılarını irisleini geri veriyorlar başkada bir işe yaramıyorlar.JPA düzenlenir bir dingilin yüzünden veya darkorbitin hatası yüzünden iptal edilir eeeee bizim yaptığımız o kadar masraf ne olacak. al 500 gg sus ve oynamaya devam et der gibi 500 gg'yle susturmaya çalışıyorlar.bu kadar da düşülmez yani.bu arada dava açman en mantıklısı %100 kazanırsın eğer sen o davayı kazanırsın herkeze örnek olursun ve bu adaletsiz ve gaddar düzeni bozmuş olursan ve bu vurdum duymaz ve başı boş hareket edemezler.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  11. Adminler bana inanmıyorsunuz buyrun bu kadar kişi şimdi yalan mı söylüyor ?

Bu oyunda suyunu yavaş yavaş çıkardı...

12. kamu davası şart bence

13. Tekrar yaparlarsa tazminat davası açıcam... 3.000 tl dava mı ? ben tazminattan 30.000 tl isterim.

14. dostum o rakamalar küçük rakamlar o davanın sonucunda darkorbit belki kapanacak,astronomik rakamlardan bahsediyorum ben.

15. yok ben abartmam fazla darkorbite 30.000 tl bile 3.000.000 tl gibi gelir çünkü çok cimriler.

16. Merhaba ,

İlk olarak forumdan hesap incelemesi yapma gibi bir yetkimiz yok. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildirmeniz gerekiyor.

Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey olmadığı için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.