Hesabım açılmıyor, Support'ta da yazamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PLS__54 tarafından 23 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PLS__54

PLS__54 User

Hesabıma giriş yapamıyorum. 2 saat önce oyun oynayıp çıktım. Şimdi oyuna giremiyorum. Bu şekilde de yazıyorum ama 140 karakter yaz diyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2017
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği forumda link paylaşımı yasaktır. Lütfen buna özen gösteriniz.

Supporta yazacağınız mesajdaki karakter sayınız minimum 140 olmalıdır.

Eğer mesajınızı bitirdiyseniz ve toplamda 140 karakter etmiyorsa mesajınızın aşağılarına parantez içinde 140 karakteri dolduruyorum şeklinde yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. PLS__54

PLS__54 User

Kurallara aykırı hiç bir şey yapmıyorum hesaba neden giremiyorum.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hesabınıza neden giremediğinizi bilemeyiz.

Bunun cevabını size support verebilir. Hesabınıza giriş yapamıyorsanız buradaki bağlantıdan İD, server, oyun niki bilgilerinizi ve sorununuzu yazarak supporta mesaj atabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. PLS__54

PLS__54 User

Üye ID nerden bulacağım?

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Eğer daha önceden supporta mail göndermiş ve İD nizi yazmışsanız mail adresinizdeki eski e-postalara bakabilirsiniz.

Bulamazsanız pilot profil linkinizi gönderebilirsiniz.

Onuda bulamazsanız oyundaki nikinizi ve serverinizi yazın.

İyi forumlar.

7. PLS__54

PLS__54 User

Oyundaki arkadaşlarımın hesabından baktık "Üzgünüz, ne yazık ki bu profil artık kullanılamaz!" diyor. Bu ne demek? Hile hurda ile işi olmayan birini ki 2009'dan beri olan bir hesabı birden nasıl kapatırlar

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Biz forum üzerinden geminizi kontrol edemeyiz. Bunu supporta yazmalısınız.

Support size geminizin neden ban aldığını söyleyecektir.

İyi forumlar.

9. PLS__54

PLS__54 User

Doğru siz bişey yapamazsınız da görev yapmaktan başka bişey yapılmayan hesap nasıl kapatılır ya. 6-7 sene öncede sinirlenip ara vermiştim. Değişen bişey olmamış

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Yaptığınız görevlerin arasında düşman kesme görevleri varmıydı?

Eğer düşman kesme görevlerini aynı gemiyi devamlı kesmişseniz pushing cezası almış olabilirsiniz.

Bu benim düşüncemdir siz yinede supporta başvurun.

İyi forumlar.

11. PLS__54

PLS__54 User

Hayır yoktu. Uzun süre ara verdiğim için yeni yaratık görevleri çıkmış 5-1,5-2,5-3 v.s. onları ve 4-5 görevlerini yapıyordum. Yeni geliştirmelerle benim gemi zaten zayıf kalıyordu. P.E.T. geliştiriyordum. Son lazer silahım kalmıştı. Hepsi bu.

Benim gibi temiz oynayana bu yapılır mı ya. Bu gemiyi bu hale geitrecem diye canım çıktı. Artık emekle olmuyor diye az daha uri alacaktım. 2 kere vazgeçtim. Ama bu saatten sonra kesinlikle almam

12. Merhaba ,

Şu anda net olarak neden giriş yapamadığınızı bilemediğimiz için bir şey söylemek uygun olmayacaktır. Eğer bilgisayarınızda resimler varsa onlarda ID gözüküyorsa oradan bakarak ID ile birlikte support'a mesaj yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.