Hesabım ban mı yedi bilemiyorum acil taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DARK_BEN_DARK tarafından 29 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi geceler arkadaşlar oyunu uzun zaman önce bırakmıştım. arada bir girip kapı yapıp yaratık kesiyordum. hesabıma girmeye çalıştım fakat girmedi. defalarca şifre değiştim yine girmedi. kullanıcı adı veya şifre yanlış hatası vermiyor direkt ana sayfaya atıyor. acaba ban mkı yedim diye şüphelenmeye başladım. çünkü herhangi bir uyarı yazısı yada ban yedin tarzı yazı da gelmedi. biri bu konuyu açıklığa kavuşturabilir mi ?

2. Yok mu bir yardım ey cemaat mod admin bi bakın da ban yediysek te beklemeyiz gideriz

3. Soyuz*

Soyuz* User

Ban yediyseniz link kısmında giriş yaparken error tarzı bişeyler yazar yada ID ile supporta sorabilirsin

4. error vermiyor. direkt ana sayfaya atıyor ID mi bilmiyorum maalesef :(

5. Soyuz*

Soyuz* User

Mailine bak daha önce alım falan yaptıysan bulursun

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Uzun süredir girmedğiniz için belki dondurulmuş olabilir,eskiden supporta mail attıysanız yanıtların altında İD numaranız olur id ile birlikte supporta mail atınız eğer id nosu elinizde yok ise hesaba tekrar giriş yapın anasayfaya attıkdan sonra en alt kısımda destek var oraya tıklayarak mail atarsanız hesaba girip sorun nedenmiş ona göre açarlar veyata bilgilendirirler.

İyi Forumlar.

7. teşekkürler modum konuyu kilitleyebilirsin

8. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.