Hesabım ban yedi lütfen yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve klknmurat tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. klknmurat

klknmurat User

çok sayın adminle Allah rızası için gemimi açın bakın çok emeğim var üzerimde yemin ederim ne olduğunu daha tam bilmiyorum bile supporta yazıyorum cevapda gelmiyor Allah rızası için açın çarımı ne olduysa yemin ederim bidaha olmiycak bakın zeusu almaya çok yaklaşmıştım lütfen kaç senedir o gemiyle oynuyorum lütfen bana yardım edin açın şu gemiyi Allah rızası için...

Gemi Bilgileri :
    Server : Tr3
    Nick : _S*U*√*Λ*Я*İ_[ИΛTΛ]
    Level : 19
    Gemi Türü : Goliath
    Adminlerim ne olursunuz açın bakın ne oldugundan habeerim bile yok yalan söylemiyim yemin ederim sadece 30 günlük chat banı yerim sandım ama gemiye daha giremiyorum ne olursunuz anlayışlı olun 3-4 snedir oynuyorum yemin ediyorumki bidaha böle bişey olmicak çok özür dilerim çokk

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Alınan cezalarla ilgili olarak ıd ve server bilgilerinizle birlikte şikayetleriniz için Support ile iletişime geçebilirsiniz.Hesabınız incelenip 48 saat içerisinde geri dönüş yapılacaktır.
    Kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.