Hesabım banlandı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tirrekstar tarafından 19 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tirrekstar

tirrekstar User

Merhaba. Darkorbitteki ana hesabımı başka bir oyunla takas etmeye çalıştım ve bum, dolandırıldım ve hesap paylaşımı zaten önceden de yapıldığı için ve kuyruk acısı olduğu için direk hem diğer oyunun supportuna hem do supporta hem de emniyet Genel müdürlüğüne ticket attım. İkisinden cevap geldi fakat darkorbit supporttan cevap gelmedi ve hesabımın şifresini bilmediğim için banlandı mı göremedim. Hesap banlanmış mıdır?

2. Aliens

Aliens User

Kanıtlanmış satış ve ya takas var ise üzgünüm süresiz yasaklanmıştır. Ve belgelenen satış/takas durumlarında ne olursa olsun hesap geri verilmez.

3. Güncel oyun kurallarına baktıysan hesap alım satımda
    1. Uyarı 2 günlük ban
    2. Uyarı 7 günlük ban ve son uyarı
    3. Uyarı Sınırsız kapama
    yazıyor.
    Hesap tr1 sunucusumdanmı?

4. Aliens

Aliens User

Genel Kurallar

Kural İhlali1. İhlal2. İhlal3. İhlal
    - Belgelenen İhlaller
    - Satış/Ticaret/Alım
    Hesap Kapatma

Sanırım konuşmama gerek yoktur? Bir daha kine iyi bakmanı öneririm.

5. - Belgelenmiş hesap paylaşımları - Hesap Çalma Girişimi - Hesap Satma Girişimi;

- 2 gün cezalandırma
    - 7 gün cezalandırma ve Son uyarı
    - Hesap Kapatma

- Belgelenen İhlaller - Satış/Ticaret/Alım;

- Hesap Kapatma
    Buda 2. kanıtı. Senin yazdığın hesap satılmış veya alınmış haliyle.
    Benim attığım hesap satmaya çalışan kişiler için geçerli.

6. Aliens

Aliens User

Bende belgelenmiş dedim. Ve biz neyi tartışıyoruz? Açıkça belgelenmişse ve kişi kendi ağzı ile itiraf etmiş ise banlanır.

7. Valla ben öyle birisini hesap satışından banlattırdım. Hesabı bida açıldı ve devam ettiği için yine banlattım ;)

8. Merhaba ,

Hesap banlandı mı banlanmadı mı forum üzerinden bilemeyiz. Fakat yapmaya çalıştığınız şey zaten GİŞ kurallarında yasak olarak belirtildiği için bir hak iddia edemiyorsunuz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.