hesabım birleşen sunucuda kaldı giriş yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve psychopath35 tarafından 16 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dün akşam test serverindeydim ve öyle çıkış yaptım. fakat şimdi hesabıma girdiğimde önüme bir darkorbit 2d,3d videosu ve yanında bir yazı geldi şuanda bu sunucu birleşimde olduğu için erişim yapamıyorsunuz daha sonra tekrar deneyiniz dedi. birleşen sunucu cz1 olması lazım yukarıda o yazıyordu.sonra tekrar giriş yapmayı denediğimde,
    Forbidden

You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.

Bu hatayı aldım. Tr1 sunucusuna nasıl geçiş yapıcam yardımcı olursanız sevinirim. İyi oyunlar , İyi forumlar.

2. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Maalesef hesabınızla ilgili forum üzerinden herhangi bir işlem yapılamaz. Bu sebeple lütfen Support'la iletişime geçiniz. Oynadığınız sunucuyu da biletinizde belirtmenizde fayda var. Eğer Üye-ID’nizi bilmiyorsanız, yeni hesap açarak sıralamadan pilot profilinizi bulun ve linkini başvuru metnine eklemeyi unutmayınız.

Keyifli forumlar, iyi oyunlar dileriz.

3. Bu durumlar için üye ID'im bilgisayarımda kayıtlı. ne kadar bir süre tekrar giriş yapabilirim.

4. ValkyriE

ValkyriE Guest

Tekrar merhaba,

Bu konuda size en net bilgi Support ekibi tarafından verilebilir, Ne yazık ki biz bu işlemin ne kadar süreceğini öngöremeyiz.

Keyifli forumlar.

5. Teşekkürler. profil Linki yolladım inşallah en kısa sürede serverler arasından çıkarılır hesap. konu kitlenebilir.

6. Boorte

Boorte User

Supporta yazdıkdan sonra 5 gün geçti hesabım hala askıda bir dönüş olmadı bekliyoruz hala

7. ValkyriE

ValkyriE Guest

Talebiniz üzerine konu tarafımdan kilitlenecektir.

Merhaba,

Lütfen daha önce attığınız biletin numarasını da ekleyerek Support'la yeniden iletişime geçiniz ve cevap beklediğinizi belirtiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.