Hesabım hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheWarTim£ tarafından 12 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ADMİNLER BEN BU OYUNU 2012 DEN BERİ OYNARIM OYUNA PARA YATIRIDM VB VB ve ben e postama erişim sağlayamıyorum oyunu eskiden beri oynadııgm için bu hesaba kayıtlı olan e postamında ne kadar eski oldugunu bılıyorsunuz Bunun üzerine insan aklı e postayı unutabılır cunku ben bunu sag dece oyun ıcın kullanırıdm ve şuanda ise şifresi aklımda değil bugunde hesabıma gırıp eskı gunlerin anısına Biraz dolasayım dedım ama benım kararım sağ dece dolasmakmı yoksa yeniden dogmakmı dıye dusundum Bu oyuna tekrardan başlamak isterim bu yuzden e postamı da değiştirmek istiyorum benımle iletişime geçerseniz sevinirim

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Forum üzerinden mail değişikliği ile ilgili bir şey yapamayız sizin sorununuzu supportun çözeceğine inanıyorum.

Destek birimimize Başvurunuz sizden bazı kanıtlar isterler eğer kanıtları iletmeniz halinde gereken yapılır.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.