Hesabım kapandı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 20 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hesabım çarşamba günü kapandı bir sebepten dolayı 2 günlüğüne bugün 2. gün ve saat olarakta geçti ancak hala acılmadı supporta yazdım ama birçok kişi yazıyor diye geç cevap vericeklerdir büyük ihtimal. Burdan birşey yapabilir misiniz birşey olur mu ? Bu hesabım değil ama .

2. burdan birşey yapamazlar peki neden kapattılar ? hiç bilmiyormusun ?

3. geçmiş olsun kardeş hasabina girdiginde bo.t felan bişi yazıyorsa hesabin hiç açılmaz ama yazmiyorsa başka bi sebepten doyayı kapanmiş o zamn acılır

burda kımse yardımcı olamazlar sıze supporta yardımcı olabilir

beklemekten başka carenız yok

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Forumda hesap açma kapama işlemleri yapılmamaktadır.

Oyun saati ile TR saati arasında 1 saat fark olduğu için, açılması gereken saatin üstüne 1 saat ekleyin. Ayrıca supportan gelecek cevabıda bekleyiniz.

İyi Forumlar.

5. yok neden kapatıldıgını biliyorum sadece 2 gün dediler 2 gün geçti ama hala açılmadı ? gelen mesajda 2 gün kapalı kalacagını soyledıler

sagolun modum teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2016
  6. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verilmiş başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. Klanın varsa ve de klan yetkili isen, klan açılımın ya da klan tagın küfürlüyse ya da hakaret içeriyorsa, 2 gün ban yemiş olabilirsin bu sebepten . Buna benzer bir sebep de olabilir tabii. Geçmiş olsun.

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.