hesabım kapatıldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★MΛXTΞΛM★ΛSWΛ★ tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar abd dogu 3 de albay carım vardı eski gmailimi pcmde keylogger oldugunda facem calındı bende hesabımı farklı gmaile alırken çarım soyulma tehlikesi gecirdi ve supporta yazdım 1 hafta kapalı kalsın sonra acacaz dedi ve acmadılar carım kitlendi ve farklı bilgiler istiyo ödeme yaptıgım telefon felan onları yazdım ama yanlıs diyo dogru bilgileri verdiğim halde kabul etmiyo ne yapabilirim hesabımın herseyi full

2. Support ' a durumu bildirdiniz mi acaba ?

Belki hesabınız henüz açılmamıştır ? Kara Listede tutuyor olabilirler.

Önce Support ile durumu bir görüşün derim , Eğer hesabınız açıldığını söylerler ise , Giriş bilgileriniz doğru olmasına rağmen yanlış yönünde uyarı verdiğini bildirin.

Maalesef forum üzerinden yetkililerin yapabileceği bir şey bu durumda , Support tek çözüm sizin için

3. Merhaba ,

Bahsettiğiniz şeyler tamamen bizi aşıyor yani forum üzerinden yapabileceğimiz birşey yok. Durumu anlaşılır olarak yazıp gerekli bilgilerinizle support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

4. ver avkata ugrasma .))

5. oyun acılmıyor kardeş sen carı alacan alsan nolcak oyun acılmıyo neyin kafasını yasıyonuz gece gece anlamıyomkı

6. Oyuna giriyo farklı carda albay car diyom modum supporta attım halde yazmıyolar o kadar para dökdüm sonucu bumu olcak benzeri olaylar başına gelen arkadaslar var mı ?

7. Merhaba ,

İlk olarak oyuna girememe ile bu arkadaşımızın sorununu nasıl bağladınız asıl ben onu anlamadım..

Arkadaşımız hesabıyla ilgili bir sıkıntıdan bahsediyor. Gereksiz mesaj yazmayın.

Dediğim gibi forum üzerinden yapabileceğimiz birşey yok. Ayrıca support'a mesaj yolladığınızda yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

8. Önceden cok yazdım ama hesabım acılmadı gerekli bilgileri yazdığım halde ilk supporta mesaj attığımda direk hesabımı aktif etceğini söyledi ama etmedi

9. Merhaba ,

Pazartesi gün içinde gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır şekilde tekrar bildiriniz. Çünkü oyunla ilgili bu tür konularda bizlerin yapabileceği birşey yok.

İyi forumlar.

10. bu olay nerde başına geldi. internet cafede geldiyse programın kurulu oldugu saate bak ve güvenlik kamerasından o saatlerde hangi kişi o masaya oturduysa onun görüntülerini al ver avukata. sonuçta özel hayatın gizliliği ihlal ediliyor senin sosyal medya hesap bilgilerin de işin ucunda yani. veya bilişim suçlarına da vereblirsin. elinde kanıt olsun yeter.

11. Merhaba ,

Ayrıca Savcılığa giderek durumu anlatıp dilekçe yazdıktan sonra kanıtlarınızla birlikte yasal işlem baştabilirsiniz. Fakat siz yine de support ile iletişim kurmaya çalışın belki yardımcı olabilirler.

İyi forumlar.

12. Kardesım gıt gmailini ac sana gonderılen o 1 hafta kapalı dursun dıe atılan mesajın tıcket numarası olur onu al spporta gonder buyrun bakın konusmalara gemı gecıcı kapandı lütfen acın deyın tıcket numaralarından yazı gecmısınıze bakarak hersey ortaya cıkar teşekkürler.

13. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerklı bılgı verılmış kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.