Hesabım sıfırlanmış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™•ĦØĶĶДßДŽ•™[SVAT] tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tam 1 yada 1.5 yıldır oynamıyordum fakat tekrar oynama hevesi geldi ve şifremi sıfırlayıp oyuna girdim fakat girdigimde 34 arge olan hesabım sıfırlanmıs diroitlerin seviyesi düşürülmüş bazı eksiltiler yapılmılış.Oyuna girim gelki adminlere sorarım diye girdim serverda zaten eskisi gibi kalabalık değil cılkı çıkmış resmen oyunun.Hesapları sıfırlamamış olsaydınız veya banlamamış olsaydınız inanın o eski darkorbit i severek oynardınız lütfen hesabımı geri verin ve tekrar oynamaya başlıyım eski haline çevirin hesabımı

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Oyuna uzun süre girmediğiniz zaman hesapta kesintiler olabiliyor.Geri verilmesi için support ile konuşmalısınız.Benim bildiğim kadarı ile geri verilmiyor ama denemekten zarar gelmez.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.