Hesabım sıfırlanmış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Џ乇レノ乃ム乃ム tarafından 20 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar herkese ben ortalam 1.5 senedir oyuna girmiyodum bu gün eskileri bir ziyaret edim dedim girdim ve hangarda hiç birşeyim yok sadece liberotor var ve seviyem herhangi bir şeyim eskisi gibi değil aegis venom ve 1-2 tane daha gemi vardı full irise sahiptim bir sürü lf3 ve kalkanlar vardı şuan hiç biri yok ne yapabilirm

2. takemyhard

takemyhard User

ID silinmediyse supporta yaz geri verirler

3. Merhaba ,

Bu konu hakkında bizim yapabileceğimiz bir durum yoktur.

Geçmiş zamanlarda 3. tekil şahıslarla şifrenizi paylaştıysanız böyle bir durum başınıza gelmiş olabilir.

Lütfen bundan sonraki oyun hesaplarınızda güvenlik ile ilgili durumlara dikkat ediniz.

Dilerseniz hesabınızın kayıtlı olduğu mailden support destek birimiyle iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar..

4. ıd yi ne yazikki ahatırlamıyorum supporta da bildirdim zaten çok teşekkürelr

Team darkorbit hesap paylaşsam bile tecrube puanımın ve şeref puanım düüşmesi sizcede biraz saçma değilmi
    teşekkürler cevabınız için

5. Merhaba,

Forumda flood yapmak kurallara aykırıdır, bu yüzden mesajlarınızı birleştirdim lütfen dikkat ediniz.

Destek birimi konu ile ilgili gerekli cevap ve yardımda bulunacaktır beklemede kalınız.

İyi forumlar..

6. peki support ne kadar zaman içerisinde bana geri dönüş yapar

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Destek birimi en geç 48 saat içinde geri dönüş yapmaktadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.