Hesabım silinmemiş fakat girdiğimde eski gemim yok!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BELA.023[TÜRK] tarafından 9 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet daha önce böyle bir şey yaşamamıştım ama oldu.

Daha önce bu hesabıma ait vengeance li 5 flaxlı çarım vardı yabancı serverdeydi sanırım Almanya 5 mi almanya 3 mü ondaydı sonra böyle bi heralde 1 -2 sene geçmiştir oynamayalı bi gireyim dedim bi de baktım phoenix li sanki yeni gemi açmış gibiyim çar silinmiş resmen? Bunu supporta yazsam hiç bir cevap veremezler heralde ?

Fikirleriniz alabilirmiyim moderatörler veya üyeler sizlerde yaşadıysanız lütfen doğru yolu gösterin bana çok önemli benim için.Emeğime acıyorum arkadaş .

2. Merhaba ;

6 ay boyunca hesabınıza hiç giriş yapmazsanız silinir. Yani anormal herhangi bir şey yoktur.

Keyifli Forumlar.

3. Fakat sonuçta ben buna emek veriyorum niye böyle bir şey var

4. Oyuna başlarken onayladığınız GİŞ kurallarında da bu madde yer alıyor. Yani şuanda herhangi bir itirazda bulunma şansınız yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.