Hesabım soyuldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βéη•£ƒsãηéчīm tarafından 28 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün aleyküm arkadaşlar

Bundan 3 4 yıl öncesinde oyunu oynarken hesabım soyulmuştu ve sonra bırakmıştım. Bugün bi tekrar girip bakayım dedim ne var ne yok diye biraz oynadım tekrar başlamak için heves doğdu.
    Gemim eskiden full lf3 tü ama şu an hiçbir şey yok. 13 levelim. Acaba hesabı tekrar düzene sokmak için ne yapabilirim? Nasıl kasılabilirim?

2. Bence yeni hesap açmanız daha güvenli olur.Ayrıca o hesabınızın e-posta sını yenileyerek güvenliğini arttırmış olursunuz.Ama illa da bunu oynayacağım diyorsanız iyi bir klana girip veya grup kurarak kristallin ve kristallon kasabilirsiniz .Zaten sonra itemlerinizi yavaş yavaş düşersiniz.Iyi forumlar.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eski hesaplara belli bir süre girilmediğinde,içerisindeki ekipmanlar,sistem tarafından siliniyor.

Arkadaşımızında dediği gibi,yeni bir hesap açarak,kısa sürede geliştirebilirsiniz.

Oyunu eskiden oynamanız sizin için bir avantaj sayılır.

Keyifli Forumlar.

4. Adminim 3 yıl boyunca girmediğim hesaba girdim herşey yerindeydi silindiğine eminmisiniz

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yetkililerimize sorduğumda silindiğini söylediler.

Sizinki gözden kaçmış demekki.İsterseniz gerekli yerlere iletelim,gerekeni yapsınlar :).

Keyifli Forumlar.

6. Sistemin gözünden nasıl kaçabilirki :))) ama silinmemesi iyi oldu yamato gemisinde kalmış bayağı eski bir hesabım araasıra girip gemiye bakıyorum nostaljik hava oluyor :)))

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şans demekki.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.