Hesabım Test Sunucusuna Bağlanamıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Abdurrahman tarafından 12 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2013 den beri çoğu test serverine giriş yaptığım hatta oyuna sadece test serverler açıldığında girdiğim bir hesabım var. test servere girip başlat diyorum bağlantı kuruluyorda kalıyor. sorunun hesapta olup olmadığını anlamak için yeni bir hesap açıp test servere giriş yaptım ve sorunsuz bir şekilde girdi. yani sadece asıl hesabım test servere giremiyor, bağlantı kuruluyor kısmında kalıyor ve girmiyor.

güncel.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durumunuzu üslerime iletdim. En kısa sürede size geri dönüş yapacılacaktır. Lütfen sabırlı olun.

İyi forumlar.

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Şimdi karışık bir durum bu.

Normal şartlarda farklı tarayıcıdan deneyin veya çerezleri temizleyip deneyin deriz bu gibi konularda.

Ama farklı hesaptan girebiliyorum diyorsunuz.

Sizden ricam yinede bunu deneyin.

Farklı gemilerden girmeyi deneyin.

Support birimimiz test sunucusuna hizmet vermiyor diyo biliyorum.

Eğer çok zor durumda kalırsanız şansınızı en son supportla deneyiniz.

İyi günler..

4. farklı tarayıcıdan da denedim, yine aynı. çerezle falan alakası olsa zaten diğer hesaptan girmezdi, yeni hesap açarak da girdim ama sorun bu hesapta. supporttan yazamam çünkü dediğim gibi hesap 2013 kayıtlı olduğu için o hotmail adresini tamamen unuttum hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. yani supporta yazsam bile bana verecekleri cevabı göremem çünkü o hotmail şuanda kullanışsız. 5 yıldır neredeyse hiçbir test serveri kaçırmadım. burada büyük bir emek var umarım sadece 'test server' olduğu için gözardı edilmez. yardımınızı hala bekliyorum.

Nasıl oldu bilmiyorum ama an itibariyle giriş yaptım. teşekkürler :)

Son düzenlenen: 12 Ekim 2018
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözüldüğünü çok sevindim. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. taylin_53

taylin_53 User

Bırakın hiç uğraşmayın ummadığınız bir anda yoktan yere üstelik test sunucusu bile olsa geminizi banlıyorlar. Sebep olarakta galaksi kapısı yapmak, sıralama kasmak ve oyuncuları kesmek olduğunu söylüyorlar. Bunları yapmazsak oyunu başka nasıl oynayabiliriz onuda söylesinler lütfen.