Hesabıma Erişemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ʲᵒᵐᵃˡˡʸ tarafından 29 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar tr 5 deki gemime giremiyorum sunucu seçiminde kalıyor

    Greetings Pilot!

    The server you are trying to access has recently been merged with another server and we are currently migrating over the inactive accounts to the new instance, this will take some time. Please try again later.

    böyle bir yazı var ne zman düzelir bu acil yardım edin
     
    SalamiPower-TR bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Konu başlığının tamamının büyük harften oluşması forum kurallarınca yasaktır. Tarafımca düzenlenmiştir, lütfen tekrar etmeyiniz.

    Aynı sayfada ekranın sağ tarafındaki sunucu listesinden oynadığınız diğer bir sunucuya tıklayarak giriş yapmayı deneyiniz. TR5 sunucusundaki hesabınız inaktif olduğu için giriş yapamıyor olabilirsiniz. Siz yinede sunucu listesinden TR5'e tıklayıp deneme yapınız.

    İyi forumlar.
     
    SalamiPower-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.