Bug / Oyun hatasi Hesabıma Erişemiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KELP7784 tarafından 24 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KELP7784

KELP7784 User

Merhaba,

3 aydır oyuna giriş yapmaya çalışıyorum ve giremiyorum çünkü bigpointten giriş yapıyordum ve hesabımın herşeyini biliyorum kullanıcı adı hatalı diyor bu konuyla ilgili supporta yazdım 3-4 gün oldu hala. Hiçbir şey demiyor hatta önceki yazdığım ticketta önce hesabınıza giriş yapın diyor yav arkadaş ben zaten size oyuna giremiyorum diye mesaj atıyorum
    İncelesinler hesabımı 2017 nin sonundan 2019 a kadar hiç giriş yapılmışmı insan bi bakar hiç kimsenin umrunda değil

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizi diğer konuda da uyarmıştım, support'un da bizde olduğu gibi her bilete bakıp cevap yazma yükümlülüğü vardır. Bu nedenle kimse cevap vermedi demeniz asılsızdır. Sizden istenilen bilgileri vermeniz ve gösterilen adımları uygulamanız halinde probleminiz ortadan kalkacaktır. Bu süreçte ise sizin tamamen sabırlı olmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  3. KELP7784

KELP7784 User

Tamam problemi düzelkttiler çok teşekkür ederim hesap açıldı

Açtığım konuların hepsini silebilir veya kapatabilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2019
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözüldüğüne çok sevindim :). İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

KELP7784 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.