Hesabıma erişilemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HESABIMAYARDIM!!! tarafından 12 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lardreiim bana yardım edin. bnaşka bir şey demiyirm size.

yapmış oldunğuz bir hata var düzeltin !

4 eylülde dediniz sunucu bakımı var eyw dedik girmedik oyuna

ben tatile girdim geldim oyuna giriş yaptım oyun meğersem anca bakım olmuş

oyun bugda kaldı

hesabuma giremyirımu

acil yardım edin kaza çıknadab.

hadi bekliyrm

hadeeeee

bu hesap değil başka hesabım var

ona nasul gircem göz var nizam var

2. giremicen .ddddddd supporta yaz abim

3. gemi sıkışmış :D herhangi bir hesapla supporta yaz bu konuyu. Sonra asıl geminin profil linkini yada hatırlıyorsan ıd sini at düzeltirler

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlk olarak konu başlığınız mesaj içeriği ile alakasız olduğu için düzenlenmiştir.

Tehtidkar tavırınıza son verin. Forumdan sizin hesabınıza hiç bir müdahele yapılamaz.

Anladım kadarı ile TR1 veya TR5 sunucusundaki hesabınıza erişemiyorsunuz. Bu sunucuların birleşmesi 4 eylülde ertelenmiş ve en sonunda 11 eylülde sunucuların birleştirilmesi başlamıştır. Birleşme tamamlanana kadar hesabınıza erişemezsiniz. Lütfen sabırlı olun. Birleşme işlemi yaşanan teknik sorunlar yüzünden beklenenden bir az daha uzun sürecektir. Bu konuyu takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Eğer hesabınızın bugda kaldığın düşünüyorsanız, __INFLAMES__ üyemizin cevap verdiği gibi supporta başvurunuz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 12 Eylül 2018

5. ikiside yoksa ne etcewm ben kardeşim ben !!!!

bak kardeş ben bu oyunuda var ken sen bu oyunda değildin . hatta ben dünyada iken sen bu dünyada bile yokdun . şimdi kalıpta bana bu şekilde konuşamassın tmm mı . adam gibi söyledik yardım edin diye. ben evli barklı cocuklu adamım . 2 bin lirayı geçti yatırdığm para. ben hizmet istiyorum eziyet değil tmm mı hadi !

6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Burada sizin yaşınız, ne olduğunuz ve harcadığınız para bizi ilgilendirmez sizi hiçbir şekilde üstün kılmaz. Hesabınız TR1-5 suncularında ise bu sunucular şuan birleşme aşamasında olduğundan hesabınıza giriş yapamazsınız. Modaretör arkadaşımında dediği gibi bundan başka sunucuda oynuyorsanız ve hesabınız bugda kaldıysa, supportla iletişime geçiniz. Ayrıca bu şekilde konuşmaya devam ederseniz ceza alırsınız.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.

7. ...............................................................................................................

ne diyim ki size

tanrı bizim yardımcımız olsun !

diğer hesap bile bugda kaldı ordan değil burdan yazmak zorunda kaldım

bir gün sizde derde düştüğünüz zaman anlarsınız dediğimi

kimseler sizinle ilgilenmediği vakit . saygı sevgi göstermeden ben kralım keserim asarım gibi sözler ile gelince

sizlerde anlarsınız...

bisi demiyorm size .
    ..........................................Ü..........................................................
    ...........................................Z.....................................Y..............................
    .............................................Ü.................................A....B...................................
    ...............................................L..............................Z.........A......................................
    .................................................D..........................I...............N.......................................
    ..................................................Ü.......................K....................A...........................................
    ....................................................M.........................................................................................
    sadece çok üzdünüz beni

oyuna giremedim .
    .......................................................................................................
    .............................................H..A..K..S..I..Z..L..I..K..................................................
    ......................................................................................................................
    ............................................................................................................................
    .................................................................................................................................
    1 hafta sonra ouyunua giriş yapen dedim hesabumu buga sokturdunuz

hadi kg.......................................................................

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Size daha önceki mesajımda hesabınızın hangi durumlarda bugda kalıcanı yazmışdım.

Hiç bir forum görevlisi sizi tehdit etmez. Forum kurallarını çiğnemeniz durumunda alıcanız cezalar size belirtir.

Sunucuların birleşmesinin yarın bitmesi bekleniyor. Hesabınıza bu zaman giriş yapmayı deneyin lütfen.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.