Hesabıma gırdım ama hesabım 0 hesap olarak acıldı YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TürkünEvladı tarafından 25 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HESABIMA GIRIS YAPTIM HESABIM 0 OLARAK ACILDI BUNUN SEBEBI NEDIR BOT V.S KULLANMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...

2. Merhaba ,

Server'ınız doğru mu ? Gemi vb. şeyler ne durumda ? Ayrıca seyir defteri ve Uridium > Balans kısmını kontrol edin.

İyi forumlar.

3. global amerıka 4 sralamadaydım baktıgımda ısmımı degıstım fakat sralamadada gozukmuyor anlayamıyorum hesabım sıfır resmı bıle var sıralamada gırdıgımde sırket v.s sec cıktı yardımcı olun arkadaşlar...

yardımmm pmmm

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2014
  4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Sorun hala devam edıyormu

Keyifli forumlar

5. cezar

cezar User

evet sorun hala devam edmekteeee dıger hesabımada gırdım aynısı cıkıyor ne sorunu var acaba anlıyamıyorum hesap bugamı gıttı arkadaşım global 7 de 101 sıradayım okadar emek bosamı gıttı yanı dıger carım umrumda bıle degıl global 7 okadar emek var chara gırıyorum ama char yok sırket sec dıyor fakat sıralamada hala yerım var + kullanıcı adım cezar global 7 e gırınce cezar 5321 oluyor anlayamıyorum yardımcı olun bana Lütfen....

6. KARANLIK

KARANLIK User

Doğru hesaba girdiğinize eminmisiniz veya doğru serveri seçtiğinize.Ayrıca 6 ay gibi bir süre hesaba giriş yapılmazsa hesap silinir böyle bir durumunuz varmı ?

7. hayır 6 ay gırmemezlık yapmadım hesabım sıralamada gözükmektedir ilk 100 de hesabım fakat hesaba girince cezar nikim cezar5321 olarak gırıs yapmakta plot profılı v.s tecrube sıralamasında cıkmakta ilk 100 de global avrupada

8. Merhaba ,

Doğru server olduğundan emin misiniz ? Yanlışlıkla server değiştirmiş olabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Doğru server hocammm kafayı yıyıcemmm charım cok ıyı konumda sıralamada 80 ıdı sımdı 100 e cıktı anlamıyorum bunun sorunune bırısı cıkıp dese su tamam yoluma bakıcam ama yok oda yokkkkkk

10. Merhaba ,

Kırmızı ile gösterdiğim yerde şirket seçme ekranı geldi yazmışsınız. Bu farklı bir server'a girdiğinizi ve şirket seçmenizi istediğini gösterir. Server bilgilerini tekrar kontrol ediniz. Normalde oynadığınız server'a girdiğinizde bu tür bir işlem istemez.

İyi forumlar.

11. admin bey kullanıcı bılgılerımı atmak ıstıyorum kendı gozlerınızle bakınız efendım 14 yaşında değilim yaşım 26 girin bakın ilk defa boyle bıseyle karsı karsıya kalıyorum sıralamada 100 deyım suanda global 7 de bakabılırsınız nıck cezar fakat global 7 e grınce nıckım cezar5321 oluyor bunun anlamı ney pekı oyundan kaynaklı hata ozaman ben buna anlam veremıyorum yardımcı olun lütfen.

12. Merhaba ,

Oyuna giriş ismi ile oyun içindeki isim farklı olabilir. Şu anda biz ancak teorik olarak bilgi verebiliriz. Eğer server doğruysa o zaman gerekli bilgilerinizle birlikte support ile iletişime geçerek hesabınızı inceletebilirsiniz. Neden böyle olduğunu inceleme sorasında support bilgi verecektir. Bu zamana kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.

İyi forumlar.

13. nickınız neyse onunla gırersınız oyuna benım bıldıgım kadarıylaa cezar adı sadece bende benden baskası alamaz o adı bıldıgım kadarıyla ve o sunucuya gırınce cezar5321 oluyor

14. cezar

cezar User

SIRALAMADA ADAM BENIM CHARIMI NASIL KASIYORSA OYUN OYNUYORRR BU NASIL OLABILIYOR NICKIM CEZAR GLOBAL7 E GECINCE CEZAR5321 OLUYORR ANLAYAMIYORUM BEN BUYSAM O KIM VE NASIL OYNUYOR BU HESABIIIIII

15. Merhaba ,

Konuya alternatif çözüm önerilerini yazdık fakat bu konuyu support ile iletişim kurup çözmeye çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.