hesabıma giremiyorum???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Antika55 tarafından 26 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Antika55

Antika55 User

hesabıma geçen günlerde sabah girmeye çalıştım ve yukarda homeloginerror98 çıkıyor bunu biraz araştırdım bazıları ceza diyorlar bazıları ban diyor benim bildiğim ban olması için home login error 13 veya 16 olması lazımmış ama bu cezaları almak için her hangi bir yasaklı bir şey yapmadım diyceksiniz supporta mesaj yolla yolladım 2 3 gündür cevap gelmiyor en ayrıntılı şekilde mesajımı yolladım cevap yok darkorbit yöneticilerine sesleniyorum eğer biraz emeğe saygıları varsa hesabımı açarlar her naptıysam naptığımıda bilmiyorum ama her ne yaptıysam burda tekrar tekrar özür diliyorum

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konuda bir bilgim yok maalesef.En doğru bilgiyi supporttan elde edebilirsiniz.

İyi forumlar

3. Antika55

Antika55 User

supportta cevap vermiyor neden bu kadar geç kaldılar

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile eror 98 hatası hesabınızın ban aldığını belirtiyor. Ama emin değilim siz yinede supportan cevap bekleyiniz lütfen. Forumda ban ile ilgili işlem yapamıyoruz.

İyi Forumlar.

5. Maqa67

Maqa67 User

LoginError"98" Hatası Almıştım bende Supporttan sordum 1 haftalık ban yemiştim Muhtemelen chatte filan bişey yapmışsınız .. yada nickiniz küfürlüymüş ondan olmuş.

6. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.