Destek Hesabıma Giremiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™-»Łєgєηđє«-™ tarafından 16 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar öncelikle oyuna ara vermiştim bugün tekrardan girmek istedim şayet enteresan bir şey oldu. Oyuna giriş yaptığım zaman Darkorbitin ana sayfasından beni direk men test5. sayfasına atıyor ve girişimi kabul etmiyor ama İrl bölgesine int14 yazınca direkmen oyun sayfama atıp şifre giriş yapmadan oyuna atıyor server değiştireceğim zaman çıkışımı yapıyor neler oluyor ????

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Anlaşılan hesabınız test sunucuda takılı kalmış. Destek ekibine yazarsanız asıl sunucunuza girişi açabilirler.

İyi Forumlar.

3. Sayın Adminim. Destek ekibine yazdığım tickerlede ulaşmıyor hesabın kayıtlı olduğu emaile gittiği yönde mesaj düşmüyor

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Hesabın kayıtlı olduğu maile yeni bir hesap açın ve o hesaptan yardım isteyin. Yardım isterken sorun yaşadığınız hesabın ID sini belirtiniz.

İyi Forumlar.

5. Siz cidmisiniz destek ekibinin bunu alaka almayacağını gayet iyi biliyoruz. Sayın adminim :)

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Eski bir destek ekibi personeli olarak işleyişin bu şekilde olduğunu biliyorum. Hesap güvenliğinden endişe etmememiz için sorun yaşadığın hesabın mailinden başka hesapla ulaşırsanız hesabın güvenliği konusunda bir adım öne gidebiliyoruz. Size bilgi paylaşımı yapabilir veya yardım edebiliriz.

İyi Forumlar.

7. Hesaba şuanda hiçbir şekilde giremiyorum bunu buraya yazayımda.Ben sizin dediğiniz gibi destek bölümüne başka hesaptan id,kullanıcı adı ve mail bilgilerini ve sorunu söyledim :D konuyu kilitleye bilirsiniz. İyi forumlar size

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.