hesabıma giremıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By_LED tarafından 23 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. By_LED

By_LED User

normalde tr1 de oynuyorum ve hesabım üzerinden tr4 server ına girdim ve hesabı kapattım. Hesaba girmeye caıstıgımda tr4 e atıyo direk ama hesaba giremıyorum FORBIDDEN hatası veriyor. Bu sorun gecici bir sorunmu acaba?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Bu sorunun farkındayız ve yetkili birimlere iletildi. En kısa sürede sorunun çözülecektir.

İyi forumlar.

3. bendede aynı hatayı veriyor. yasaklı site muamelesi yapıyor :D dns değiştirip girmeyi denedim yine olmadı :D

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Sorun hala devam ediyorsa buradan support ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

5. **PÖH**

**PÖH** User

paradoks admin bendede aynısı oluyorr bi yardım et supportta yolladım acele olun biraz 2 gün neden bekliyorsun demaner etkinliği bitecek biz ne alacak

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Support ekibinin ticket'inizi en kısa zamanda cevaplayacağından eminim. Sabırlı olun , benim elimden gelen bir durum yok ne yazık ki.

Iyi forumlar

7. By_LED

By_LED User

supportla iletişime gececem ama gemi ID bilmıyorum . Nick ve sw(tr1) bu bilgiler yeterli olurmu ki sizce? Hesaba hala giremıyorum

8. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Evet, yeterli olacaktır. Siz yazın supporta onlar size yardımcı olacaktır.

İyi oyunlar.

9. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Birden fazla ticket atmadan bekleyiniz. Support 48 saat içinde mutlaka geri dönüş sağlayacaktır.

İyi oyunlar.

10. 48 saat diyorsunuz ama cidden uzun bir süre bu heleki şu tatil günlerinde. Bu problemin tek çözümü adam gibi bir yetkili forum üzerinden bu tarz hesap işlerini çözmeli. Global forumda vardı bu mesela sıkışan hesapları üye id atıp açıyorlardı. Bende istediğimde sizin bölgeye ben bakmıyorum üzgünüm demişti. @Artemis. duy sesimiz

11. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Malasef kişiye özel support hizmet vermiyor. Ticketler eskiden yeniye doğru sırayla inceleniyor. Sabırlı olunuz en kısa sürede dönüş sağlaycaklardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.