Hesabıma Giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Leonard0DAvinci tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar hiç bir şey ortada yokken hesabıma giriş yapamıyorum mail üzerimde şifre üzerimde giriyorum ama hiç bir şey çıkmıyor sıralamada nickime bakıyorum gene adım gözükmüyor noldu benım hesabıma anlamadım kural dışı bırşeyde yapmadım zaten kardeşim chatte ban aldırtmıştı 2 saat önce hesabıma giriyordum şimdi giremiyorum.

KELP7784 bunu beğendi.
  2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bu konuda gerekli bilgiyi destek ekibinden alabilirsiniz. Bunun için id numaranızı ve oynadığınız serveride ekleyerek supporta mesaj atınız.

İyi forumlar.

3. RisKy

RisKy User

Yeni
    forumda ben bulamadım nerede var ban ceza süreleri ?​

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Takım arkadaşım .Kuasar.'ın da dediği gibi doğru bilgiyi Support takımımızdan öğrenebilirsiniz. Forumdan bu bilgilere ulaşamazsınız.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  5. KELP7784

KELP7784 User

Aynı sorun bende var geçmiş olsun eğer Bigpoint hesabıysa hesabın gitti çöp yani supporta 2-3 ay oyalanma ben çok oyalandım kimse bakmıyor

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Asılsız ithamlar ile arkadaşlarımızın kafasını karıştırmayınız! Destek ekibimiz problemlerinizi çözmek için canla başla çalışırken 'kimse bakmıyor' deme hakkınız YOK'tur. Bu üslubunuza devam etmeniz halinde ceza alabileceğinizi unutmayınız.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.