Hesabıma Giremiyorum

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve fearless1994 tarafından 18 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese kolay gelsin 4 gündür hesabıma giremiyorum isim şifre yazınca hiç yazılmamış gibi yenileniyor sayfa cuma günü bildirdim bazı bilgileri istediler onu da yazdım hesap bulunamadı diyorlar şimdi de hafta sonu girdi araya alakadar olan yok bu nasıl iştir 10 yıllık oyuncuyum tamamen zamanımdan feragat ederek yaptığım gemimin ban vs yeme ihtimalini düşünmüyorum bile saniye dahi olsa illegal bir olay yaşanmadı eğer o yüzden bir şey olduysa kanıtlasınlar tabii mümkünse acilen dönüş bekliyorum bu aradaki etkinlikler vs kaçırdığım şeylerin telafi edilmesini istiyorum

2. Birdaha deneyin sonra url kısmında ne yazdığına bakın,

eğer login 98 error veriyorsa, hesabınız geçici olarak kapanmış kapatılmış demektir
    Login 99 ise sinirsiz bann oluyordu yanlış hatirlamiyorsam,

Aklıma ilk gelenler bunlar sayfa yenileniyormuş gibi oluyorsa kesin bandır,

Supporta mesaj atın bi, id nizi biliyorsanız yönlendirirler.

3. Merhaba,

Hesabınız diğer sunucularındaki kapalı bir sunucuda takılmış olabilir. Siz destek ekibine net bilgi atmanız halinde geminizin durumunu söylerler zaten. Sadece doğru bilgileri iletmelisiniz.

Hesabınıda bir ödeme işlemi yaptıysanız mailinize ödeme bildirimi gelmiştir. Oradan işlem numarası ile destek ekibine iletişime geçin. hesabınız belki bu şekilde bulunabilir.

İyi Forumlar.

4. ödeme yapmadım ve bilgilerimi doğruca ilettim nasıl oluyor böyle bir şey anlamıyorum kardeşim lütfen düzgün bilgi verin bana öyle tak diye gemi kapatılır mı allah aşkına düzgün bir açıklama bekliyorum

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum Takımı olarak oyun hesaplarınız üzerinde herhangi bir yetkimiz bulunmamaktadır. Size yalnızca Support Ekibi gerekli bilgiyi verebilir.

İyi forumlar.

6. teşekkür ederim

7. merhabalar hesabıma bende yaklaşık 2 haftadır giremiyorum bi sıkıntı var mı durumunu kontrol edebilir misiniz acaba

8. kardeşim benimde 6 gün oldu nerdeyse iletişime geçmek için mesaj attım hafta sonu diye bir şey demedik p tesi oldu hala cevap yok artık ağır konuşacam gemim acemi uzay pilotu olarak görünüyo kim ilgilenecek onu da bilmiyorum ban ihtimalini düşünmüyorum bile bir sebep yok tamamen emek işi benimki oyle bi hata yapıldıysa hemen düzeltsinler sabrım kalmadı albaylar kurmaylar bottan çıkmıyo bu *** gücü bize yetiyo öyle kolay değil bu işler acilen düzeltin şu durumu yoksa farklı yollara başvuracam

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Durumla ilgili Support Ekibi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Daha önceki mesajımda da belirtmiş olduğum gibi Forum Takımı olarak bizlerin oyun hesapları üzerinde bir yetkisi bulunmamaktadır.

Hesabınızın mail adresini cevap açısından kontrol etmeniz gerekmektedir. Support Ekibi tarafından verilen cevabın Spam/Gereksiz kutusuna düşmediğinden ve Bigpoint'in resmi mail adreslerinin engellenmiş olmadığından emin olunuz.

Ayrıca etmiş olduğunuz hakaret nedeniyle mesajınız sansürlenmiş ve hesabınıza gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

10. TheEndGame

TheEndGame User

vurdunmu farklı yollara baş gardaş durum nedir bi ses ver hele.

11. hayır kardeşim adamların ne numarası var ne adresi ne bir şeyi olsa iletişime geçerim ama support sürekli id istiyor gemiye giremiyorum diyorum ıd yi nasıl vereyim diyorum ticketimi kapatıyor adam admin bi yol göster bana oyun içi ismi ile sunucumu soruyor yazıyorum bunun dışında ıd veya pılot profili linki istiyo gemiye giremiyorum bunları bulmam imkansız ne yapmam lazım bilem yazsın lütfen

12. Merhaba,

Yeni bir hesaptan eski hesabınızın bulunduğu suucuya girip pilot profili kısmında oyun için hesap adını tam yazarak pilot profili adresini alabilirsiniz. Bildiğim kadarı ile profil linki atmanız yetecektir.

upload_2020-1-26_0-22-2.png

İyi Forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  13. çok teşekkür ederim dostum

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  14. Merhaba,

Yardımcı olduysam sevinirim. Umarım sıkıntınız çözülür.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.