Hesabıma giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eren_20 tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eren_20

Eren_20 User

Merhaba bugn 15:30 dan itibaren hesabıma giriş yapamıyorum yardım almak için bu hesaptan yazmaktayım hesabımın bilgilerini girdiğimde hiç bir şekilde parolanız yanlş veya ban aldınız gibi bir uyarı vermeden beni tekrar giriş yapma bölümüne atmakta şifremi değiştirdim yinede giremyorum sağolsn supporttaki arkadaşlarında kopyala yapıştır yapmaktan başka bişey yapmamaktalar sürekli kullanıcı bilgilernizi vern der çekilir veryrm tekrar aynı mesajı gönderiyo bildiğim ve aklımda kalan tüm bilgilerimi veryrm yinede yok kullanıcı ıdsi bilsem zaten ortada bir sorun olmaz hesabıma ulaşmış ıdme bakmış olurum nasıl bir çalışma sistemleri var anlamış değilim telefon desteği sadece yurtdışı almanya var türkiye neden yok

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Lütfen üyelik bilgilerimi unuttum diyerek emailinize isteyiniz ve doğru olarak giriş yaptığınızdan emin olunuz. Eğer giremiyorsanız detaylı olarak supporta yazınız. Bizim buradan bu konu hakkında yapabileceğimiz bir şey yok maalesef sadece support yardımcı olabilir. Bundan dolayı detaylı olarak tekrar yazınız supporta ve söylenen adımları uygulayınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.