Hesabıma Giremiyrm Yardm.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _xXDaNGeRXx_ tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a _xXDaNGeRXx_ isimli Hesabıma Giremyirum Giriş Yapyırm Yukarda Linkte Tr4 te Cıkıyorum Ama Oyun Acılmıyo. Sanırm Ban Yemişim. Neden Ban yedigini Bilmiyorum. Uzun Zaman Önce Arkdaştan ALdm Bu Gemiyi Zaten Mail'e Bakarsnz Anlarsnz Aldıgım ertesi Günüydü Heralde Car Banlandı. Girmedm Bnde Şimdi Oynamak İstiyoruym. Yardımcı Ola Bİlrmsnz? TŞkler

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Hesabınıza nekadar süredir erişemiyorsunuz

Keyifli forumlar

_xXDaNGeRXx_ bunu beğendi.
  3. YA BAya Zaman Oldu Cara Girmyirom İşte Arkadaştan Aldıktan Hemen Sonra Oldu email'i Üstüme Aldm Onayladı Oda SOnra Giridm baktım olmuyo yardımcı olursanız iyi olur

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

İD numaranız ve gemi nick bılıyor iseniz supporta bildiriniz gereken cevabı 48 saat süre içerisinde alacaksınız

Keyifli forumlar

5. Tşk Ederm Sizce ACılırmı ya? bn arkadaştan aldm Öyle oldu :S tekarar oynuyum dedim .s oyuncu id bilmyirm girmiyorki darkorbite girse alacam
    şifre fln dgru yazıyrm mailde üzerime ama .s girmiyo ana sayfaya geri yoluyo darkorbit sayfasına

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Açılır diye düşünüyorum hesap satışı yasak olduğundan gemının nickini satılık veya argo kelıme yaparsanız hesabınız belırlı bir süre kapatılır siz genede supportan gelen cevaba bakınız kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.