Bug / Oyun hatasi Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DESTEK.LAZIM tarafından 26 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese günaydın yan üyelikten yazıyorum asıl hesabımda TR3 serverinde oynamaktayken birleşmeden sonra TR4,TR6 serverinin durumu nasıl olmuş diye gözlemlemek için TR4'e tıkladım
    hesabım orada sıkışık kaldı ayın 23ü perşembe gece 23 30 dan beri hesabıma giriş yapamıyorum support ilgilenmiyor.Gerekli yerlere bildirir misiniz supporta başvuralı 48 saati geceli çok oldu hala kimse yardımcı olmuyor.

İyi Forumlar.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Server birleşimi sebebi ile bildiğiniz üzere yoğunluk mevcut.Mailiniz gitmemiş de olabilir ,yeni bir talep yazarak ilk bilet numarasını da ekleyiniz .Sorun yaşadığınız hesabın id numarasını mutlaka belirtiniz.

Keyifli forumlar..

3. Benim duruma benzer konuları daha önceden inceleyip profil ve id ile durumumu açıkladım,Söylediginiz gibi yeni bir talep hazırlarım ama çekincem TR2 TR3 birleşmeden önce TR2deki hesabımı aktif edememek,hangar skylap vb gerekli bilgileri birleşmeden önce toplayamamak umarım yetişir. Cevabınız için teşekkürler konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Endişeniz olmasın,gereği mutlaka yapılacaktır.

İsteğiniz üzerine kilitliyorum .Kendinize iyi bakınız lütfen.

Keyifli forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.