Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Avcii tarafından 5 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Avcii

Avcii User

Ş.a arkadaşlar 5 ay önce hesap satışı yazdigim için sinirsiz chat bani almistim ama 5 aydır oyuna girebilyodgirebilyodum bugün tekrar giriş yaptim oynadım chat banliydi tabi saporta mesj attim belki insaf edip acarlar diye bu baktım hesapa giremiyom error 98 yedim kardeşlerim nasıl oluyor bu bilgi verirmisnz

2. ateistkeci

ateistkeci User

Büyük ihtimalle pushingden dolayı ban yemişsindir

3. Avcii

Avcii User

Ya yok hesabı sifirdan açtım ben

4. 2 günlük ban da olabilir bazı arkadaşlarda öyle olmuştu

5. Avcii

Avcii User

0.7.0.5 2020.ekadar diyor

6. Daha önce bu gemi hiç pushing yedi mi çübkü 1 aylik ban pushingi 2. Kez yapan gemiler için oluyor da

7. Avcii

Avcii User

Yok yemedi

8. Avcii

Avcii User

Ya bugün gireyim dedim chat sinirsiz banli sporta msj atayim belki acarlar dedim bi baktm hesap kapandi

9. Bu konuyu moderatör arkadaşlarımızın cevaplaması daha doğru olacak çünkü tam bir bilgim yok :)

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Aldığınız ceza varsa, hesap İD'niz ile birlikte supporta hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresi üzerinden ticket atın. Kontrol edilir ve gerekli açıklama yapılır.

11. Avcii

Avcii User

Ya hesap satışı yaptim 5 ay önce sinirsiz chat bani aldım bugun girip oynadım ve sporta chat bani icin msj attım bu sefer hesabimi kapattilar admin bu ışte bi tersilk yokmu

12. ateistkeci

ateistkeci User

Hesap satışı yasak :p

123157A551A bunu beğendi.
  13. Avcii

Avcii User

Tamam da 5 ay önce neden hesap bana almadi şimdi alyor

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Süre farketmez, bu yazdığınız ile ilgili hesap kapatma cezası uygulanır. Eğer bu yazdığınız için ceza almadıysanız ceza uygulanır. Bu doğrultuda aldığınız cezanın haklı olduğunu belirtebilirim.

Son düzenlenen: 6 Haziran 2020
  15. Hukukçu

Hukukçu User

kendi kendini yakanı da ilk defa görüyorum :D

EdepYaHu bunu beğendi.
  16. ateistkeci

ateistkeci User

Discorda gelip "Ben bugla şu kadar anahtar yaptım ama silindi anahtarlarımı geri verin" diyen vardı bu hiçbir şey :D

EdepYaHu bunu beğendi.
  17. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

GİŞ Kuralları'nca açık bir şekilde yasak olan davranışı gerçekleştirmeniz nedeniyle forum hesabınız hakkında gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

-_ELNİNO_- hesabınızın cezası bitmeden forumu yan hesapla kullanmış olmanız nedeniyle hesabınız hakkında gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

EdepYaHu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.