Destek Hesabıma giriş yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Crokertz tarafından 7 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Crokertz

Crokertz User

İyi geceler iyi forumlar 6 Mayıs 2020 tarihinde bir diğer hesabımda bilinçsiz bir şekilde sohbette bir şaka yaptım daha sonra hesabım kapandı Support'tan iletişime geçtiğimde daha sonradan 7 Haziran 2020 tarihinde açılacağı söylendi bugün an itibari ile 8 Haziran saat 00:20 fakat hala hesabıma giremiyorum kullanıcı adı ve şifre giriyorum fakat oyuna giriş yapamıyorum neden oluyor acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.İyi geceler iyi forumlar tekrardan

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Giriş ekranında Error veriyor mu? ekran görüntüsü de istemekteyim.

İyi Forumlar.

Crokertz bunu beğendi.
  3. SASAN senmisin :rolleyes:

4. Bunu ben de aldığım bir chat banında fark ettim. 1 Aylık bir chat banı almıştım yazan tarih ve saatten yaklaşık 12 saat sonra açılmıştı. Belki bu şekilde bir şey varsa şimdilerde tekrar denemeni tavsiye ederim.

Crokertz bunu beğendi.
  5. Crokertz

Crokertz User

Maalesef tanımıyorum bahsettiğiniz kişiyi :)

İlk önce 1 ay chat banı aldım supporta yazdığımda chat banımı kaldırıp direk hesabıma ban attılar hiç giriş yapamıyorum

İyi günler giriş ekranında eror verimiyor hatta hiçbirşey vermiyorum kullanıcı adını ve şifreyi yazdıktan sonra o boşluklarda yazan bilgilerim kayboluyor hibir sayfaya yönendirmiyor beni

Görüntü yollayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Haziran 2020
    [BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  6. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

yardımcı olmalarını istiyosan görüntü yü yollmak zorundasın tarayıcın da anlık görüntü varsa onla görüntüyü alıp forum da bi link var onu admin atar sana tarif ediyo orada nasıl yükleyeceğini başka türlü beklersin

7. Crokertz

Crokertz User

pc den ekran görüntülerini alıp paintte kaydettim ama nasıl görüntü eklenir bulamadım görüntülerin hepsi anlık ve güncel araştırıyorum nasıl görüntü yükleyebilirim

N/A

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesaj ve resimleriniz tarafımca incelenip tam ekran görüntüsü olduğundan dolayı kaldırılmıştır. Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir Forum Kuralları gereğince alt alta yazmak (flood yapmak) yasaktır. Lütfen bu kurala uyunuz.

Almış olduğunuz banın süresi bitmiş olmasına rağmen açılmadıysa Support Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Banınız hakkında bilgi almak için ID numaranız ile Buradan Support Takımımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Forumda bulunan Metin Çubuğu İşlevine Buradan, Forum Kullanım Klavuzuna da Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Crokertz bunu beğendi.
  9. sayın thanatos fm arkadaş oyun sayfasına hiç giremediğini belirtmiş bu durumda ıd sini nereden bulabilecek aynı durumda benimde bir arkadaşım var supporta yazdığında ıd istediler ama oyun sayfası açılmadığı için ıd sinide gönderemiyor ıd sini öğrenebilmenin bir yolu yokmu yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Daha önceden Support Takımımıza atmış olduğunuz biletlerden bulabilirsiniz. Mail adresinizde
    aramasını yaparak ID bilginizi bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Crokertz ve Minerva bunu beğendi.
  11. teşekkür ederim thanatos modum

Luminous bunu beğendi.