Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mavı-panter-47 tarafından 11 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhabalar benım baska bır hesabımda Tr 5 serverıne baglı oyuna gırıs yapamıyorum kullanıcı adı ve sıfreyı gırdıgımda dırekt ana sayfa tekrar gelıyor. kac defadır kac saattır denıyorum hala gırıs yapamıyorum. sıfreyıde degıstırdım nafıle. hesap buhar olup ucmadıya. bu sorun bı tek bende mı var genel bı sorun mu var. suan TR3 tekı asıl hesabımdan TR3 ve TR5 serverıne sorunsuz gırıs yapılablıyorum. supportada bu konu ıle ılgılı mesaj yazdım beklemedeyım. sızınde sorunla ılgılı bılgılerınızı paylasmanızı beklıyorum.

2. Bahsettiğin hesaba uzun zaman hiç giriş yapmadıysan inaktif duruma geçmiş olabilir. Bu durumda normalde support aktif duruma geçiriyordu.

Bunun dışında ceza alma durumları varsa support net cevabı verecektir. :)

3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Hesabınız uzun süre giriş yapılmadığı için inaktif duruma alınmış olmalı bu yüzden giriş yapmaya çalıştığınızda girememektesiniz. Konu ile ilgili support ekibine hesabınızın bağlı olduğu mail adresi üzerinden e posta atarsanız gerekli işlemleri yapıp hesabınızı aktif hale getireceklerdir. Ancak hesabıma giriyordum bu yeni oldu diyosanız cezai işlem uygulanma durumu da olabilir bu konu ile ilgili net biliyi support verecektir.

Cevabınız için teşekkür ederim.

İyi Forumlar Dilerim.

4. Rica ederim. Arkadaşa yardımım olduysa bana yeter. :)

.Mephistos. bunu beğendi.