Hesabıma giriş yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DjM3mOoo1453 tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda iken sunucu değişikliği yaptım tr6 da hesabım anasayfa uzerınden tr2 ye gecıs yapmak ıstedıgımde gıremedım tekrar sayfayı gerı alıp oyun ıcınde hangarda ıslmelerımı yaptım oyundan çıkış sağladıktan sonra tekrar giriş ettiğimde beni tr6.darorbit.com sitesinden tr2.darkorbit sitesine yönlendırıyor ve oyuna gıremıyorum ne yapmam gerekıyr acil cevap verirseniz.

Cevap veren yokmu arkadaş oyundan yazarım support forum derler biriniz baktığınız yok arkadaş yazıklar olsun....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2014
  2. Merhaba ,

İlk olarak yoğunluk durumlarına göre bazen aksamalar yada gecikmeler yaşanabiliyor.

Konuya gelirsek hesap bug'ta kalmış anladığım kadarıyla ve durumu anlaşılır bir şekilde yazarak support'a bildirmeniz gerekiyor.

Asıl oynadığınız server ve oyunun bug'ta kaldığı server'ı da yazarak support'a mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

3. Merhaba İyi Günler ;

DjM3mOoo adlı TR6 serverinda bulunan hesabım 13/08/2014 tarihi itibariyle forumdan almış olduğum bilgiye istinaden bugda kaldığı söylenmiştir.
    Hesabımın ivedi olarak aktif edilmesini taleb ederim.

İletişim adresi yasaktır !!
    Te Bilişim Yazılım ve İnternet Hizmetleri

Bu şekilde 3. kez yazdım fakat dönüş olmadı henüz...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2014
  4. Support yoğunluk sebebiyle hemen cevap veremeyebilir, mail attıktan 48 saat içinde cevap almazsan tekrar mail atmalısın.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2014
  5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Support ile iletişime geçiniz size yardımcı olacaklardır

Iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.