Hesabıma giriş yapınca kral oyuna atıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **DENİZLİ_EFESİ** tarafından 16 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. diğer hesabımla oyuna girdiğimde direk kraloyuna atıyor oyuna giremiyorum şifreyi değiştirdim sorun devam ediyor nedir bilgisi olan varmıdır supporta mesaj attım dönüş olmadı olunca bilgilendirmeyi sizede yapacagım

Adana-TURKEY bunu beğendi.
  2. Birleştir kısmına giriş yapamıyorum ebedi kapı ödüllerini göremiyorum?

3. Sabah resetiyle duzelir artik :)

4. oyuna hergün reset atıyorlar bu kadar sorumsuz bi şirket yok boşuna oynuyoruz verdiğim paraya yazık

bir tane cevap yok mod yatıyor heralde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2020
  5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konuyla alakalı olarak supporta bilet atmanız gerekmektedir.

Öncelikle forumda flood yapmak yasaktır mesajlarınızı birleştirdim. Sorununuzu alakalı başlıklar altında dile getiriniz, konu bütünlüğünü dağıtmayınız.

İyi forumlar.

6. bu birleştir ekranı probleminin çözümü var aslında bazen oyun akıcı olsa da birleştir ekranı gelmiyor birleştir ekranını BL haritasında veya etkinlik kapısında açmayı deneyin arkadaşlarla bu yöntemi uyguluyoruz genelde etkinlik kapısında biraz zaman geçirdikten sonra kendine geliyor (2D seçeneğinde denedik)

Grandmaster. bunu beğendi.