hesabıma giriyorum e mail geliyor fakat girince server kısımı açılmıyor aynı giriş ekranı geliyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BaRaN.ÐЄĿİRDİ tarafından 20 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar benim hesabıma bayadır girmyıorum nerdeyse 1 2 ay sonradan girmeye çalıştım ve girerken bir sorun oluştu yada bunu darkorbit yaptı banlamışta olabılır girerken server kısmı gelmyıor aynı giriş kısmına yyeniden geliyor lütfen açıl yardım

2. Giriş yapmayı denediğinizde , sayfayı yeniledikten sonra , Linkin son kısmını kontrol edin.

Login&Error = calm&down , Error 98 türünde bir yazı var ise hesabınız kapatılmış olabilir.

Eğer kapatılmış ise , Support ile görüşmeniz lazım.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Adres çubuğunda Login&Error = calm&down , Error 98 şeklinde yazılar var ise hesabınız kapatılmıştır. Bu konuda ayrıntılı bilgi için support ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.