hesabıma girmiyo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve serseri_pici_27 tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben öbür carımda tr 6 da oynuyodum serveri degiştirip br 1 de oyniyim dedim ve beni br1.darkorbit.com adresine gönderdi kullanıcı adımla sifremi yazdım girişe tıkladım ve beni tekrar aynı sayfaya gönderdi ve linkte böyle internetten başka sayfalara baktım ban lanmıssın diyolar ama ben banlanıcak bişe yapmadım

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen öncelikle sakin olunuz.İkinci olarak Üyelerin link paylaşımı yasaktır.

Lütfen link paylaşımında bulunmayınız. ( Durumunuzu biliyorum bu nedenle linki vermek yerine sonunda yazan kısımı paylaşın ; Error = 98 , Error = Calm Down vs )

Sorunuza gelecek olursak , Calm Down Hatası genelde hesap kapatılması durumunda karşılaşılan bir hatadır.

Lütfen gerekli bilgileriniz ile ( İD Numaranız, bilmiyorsanız Kullanıcı İD ' niz ) support ' a başvurunuz

Bizim hesabınız üzerinde kontrol yapmak yada işlem yapmak gibi yetkilerimiz bulunmuyor

Bu nedenle forum üzerinden bir şey yapamayız.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.