Hesabıma Kayıtlı Mail Adresime Ulaşamıyorum Ne Yapmalıyım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve maviay00 tarafından 20 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. maviay00

maviay00 User

Oyuna 2009 yılında kayıt olmuşum. Uzun yıllar boyunca girmemiştim. O zamanlar bir kere ödeme yapıp goliath, iris , lf3 gibi bi sürü şey almışım. Bir kaç gün önce tekrar başlamak için hesabıma girdim. Tekrardan 250 TL civarı bir ödeme yaptım ve oynamaya devam ettim. Ayaları karıştırırken eski mail adresimin mynet olduğunu gördüm. mynet sitesi mail adreslerini ücretli yapmış ve eski mail hesaplarını sildiğini söylüyordu. Mail adresimi değiştirmek istedim ancak eski mail adresime bir onay maili geleceğini söylüyor ama ben eski mail adresime ulaşamıyorum. Ne yapmam lazım

2. smoonrise

smoonrise User

Bu konu hakkında en sağlıklı cevapları ve yapılması gerekenleri adım adım anlatacak olan '' Support '' ekibidir mail atıp yine böyle ayrıntılı açıklayıcı yazman lazım bilgilendireceklerdir seni .

3. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Öncelikle geçmiş olsun. Konu başlığınız tarafımca düzenlenmiştir. Hesap ve hesabın kayıtlı olduğu mail güvenliği oyuncu sorumluluğundadır. Fakat siz detayları ile birlikte Support ekibimize bildirin. Eğer yapılacak bir işlem varsa size yardımcı olacaklardır. Dilerseniz konuyu kilitleyebilirim.

İyi forumlar,

Son düzenlenen: 20 Haziran 2021
  4. maviay00

maviay00 User

ilginiz için teşekkürler. Support ile iletişime geçicem

5. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Rica ederim. Umarım yaşadığınız sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturursunuz. Konu çözüldüğünden dolayı kilitlenmesi uygundur,

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.